A Magyar Vidék Pártja és a - nem is létező - Történelmi Kisgazdapárt nevében hamisít iratokat, így hamisított banki papírral igazol átutalást, ami nem történt meg. Nálunk is járt.

Forrás: bit.ly
Feltöltő: belyegzoexpressz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

belyegzoexpressz
Elnézést, ezt kétszer linkeltem be, mert az elsőnél valamit elszúrtam. Ha duplán jelenne meg, kérem, töröljék a fölöslegeset. Köszönöm!
belyegzoexpressz
Hmmm, jó volna. De egyelőre úgy látom, sok a dolguk, mert az illető még erősen szabadlábon van. Telekomment spammelte a blogomat - eltartott egy darabig, míg kipucoltam.
Valószínűbb, hogy a nyilvánosság hatékonyabb fegyver ellene, mint a bilincs. Ha mindenki tudná, hogy a Történelmi Kisgazdapárt nincs bejegyezve, hogy a nevében a Szuperinfóban feladott álláshirdetések kamu hirdetések, hogy a - fájdalom - párt nevével elkészített bélyegzők túl azon, hogy senki se fizetett értük, illetéktelen kezekben vannak, szinte mindegy lenne, hogy az emberünk szabadlábon van-e.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.