A kuruc hálózat új szolgáltatással növeli a tarsolylemezes párocskák nemzeti potenciáját.

Forrás: reakcio.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
topapa
Szervusztok! Értem én, hogy ezek a meggyőződéses magyarok egyfajta kommunikációnak tartják a külvilág felé a névadás szülői előjogát, de azt nem értem, hogy miért hozzák "védekezésre képtelen" állapotú gyermeküket esetenként borítékoltan nehéz helyzetbe. Sokszor megtörténik, hogy a bizonyos korcsoportok közössége nem ismeri fel a szülők törekvéseit - vagy éppen felismeri - és gúny tárgya lesz a gyermek, kínos gúnynevet kap, vagy egyszerűen a csoport szélére kerül. Illetlenség hülyét csinálni a gyerekből! Üdv. mindenkinek!
gondolkodo
@topapa: No és miért kell több,mint ezer évet visszaugrani a nevekkel? István azért lett "Szent", mert a katolicizmus felvételével megszilárdította helyünket a Kárpát-medencében! Akinek pedig nem tetszenek a bibliai nevek, azok elutsítják István szent voltát is!
Akik csak ezzel tudják magyarságuk kifejezni, azoktól el kéne venni mindazt, amire nincs ősi magyar szó! Ha agyilag visszafelé fejlődnek is, a történelem kereke csak egyirányba: előre forog!
topapa
@gondolkodo:
Nem ritka, hogy ebben a kérdésben "tarsolyosok" kuplungja megcsúszik, de az a bizinyos kerék tényleg előre forog, csak a fordulatszám időnként rendkívül szerény. Meggyőződésem, hogy a magyaroknak nem ez a legfőbb ismérve!
Üdv.!
bigyibogyo
@eutanazia1: de nem is attol,h gyuloli az egesz vilagot (mindekit aki mas mint o) es arpadsavot lengetve habzo szajjal uvolti ezt vilagga

@gondolkodo: szerintem jo nev az adorjan :) magyarazat meg nem nagyon erdekel, hangzasa legyen szep.
marlin
Simon mondja: A feketruhások között mostanság aktuális szittya név lehetne a "Meleg Radiátor", vagy Mszp -s apróságoknak találó szittya név lehet az "Öszödi Böszme" is!!
(Ez is van akkora baromság, mint az eredeti) :)))
Borsi
Ezek a nevek nem szerepelnek az adható nevek listáján. Az úgynevezett bázislista folyamatosan bővül, és újabb nevek kerülnek be, de az említettek nem szerepelnek közöttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.