A kuruc hálózat új szolgáltatással növeli a tarsolylemezes párocskák nemzeti potenciáját.

Forrás: reakcio.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bigyibogyo
@eutanazia1: csak ovatosan mert jon a sok nagyon magyar es lefog hazaarulozni mivel ertesz egyet :P
feketeözvegy
@bigyibogyo: Nem attól magyar valaki, hogy milyen hülye nevet kap..........
Derengő??????????röhej!
messzelato
Mert az sokkal szebb hogy:Dzsenifer,Dengizik,Brájen,Ditmár,Dzsúlió,Agrippína,Dzsesszika,Brünhild

Azért mert egy jó ideje a bibliai zsidó neveket szokjuk még nem biztos, hogy az ősi magyar nem szépek.A bátyámék januárra várják a trónörököst és Hunor lesz a neve.Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs.Egyébként meg ez amúgy is a szülők döntése.Ha pedig valaki nem ismeri a magyar neveket egy kis egítség itt:magyarnevek.hu/
Érdemes a top 100ra klikkelni.Ott láthatjátok a 100as listán hol állnak a magyar nevek.
Minden kultúrában vannak vicces vagy fúrcsa nevek,de ezeket nem ítélhetjük el csak azért mert nekünk első csengésre furcsák.És mert 100 éve dogmatikusan ugyan azokat a neveket halljuk.
gondolkodo
A Toportyán és a Penyvirke viszi nálam a pálmát, no meg ez:
"Adorján - Az Adorján férfinév az Adrián név régi magyar alakváltozata. Jelentése: (a Velence tartományban levő) Hadria városából való, azaz: hadriai."- tehát az ősi magyar név nem magyar városból származó egyént jelöl! Hogyan is van ez?
topapa
Szervusztok! Értem én, hogy ezek a meggyőződéses magyarok egyfajta kommunikációnak tartják a külvilág felé a névadás szülői előjogát, de azt nem értem, hogy miért hozzák "védekezésre képtelen" állapotú gyermeküket esetenként borítékoltan nehéz helyzetbe. Sokszor megtörténik, hogy a bizonyos korcsoportok közössége nem ismeri fel a szülők törekvéseit - vagy éppen felismeri - és gúny tárgya lesz a gyermek, kínos gúnynevet kap, vagy egyszerűen a csoport szélére kerül. Illetlenség hülyét csinálni a gyerekből! Üdv. mindenkinek!
gondolkodo
@topapa: No és miért kell több,mint ezer évet visszaugrani a nevekkel? István azért lett "Szent", mert a katolicizmus felvételével megszilárdította helyünket a Kárpát-medencében! Akinek pedig nem tetszenek a bibliai nevek, azok elutsítják István szent voltát is!
Akik csak ezzel tudják magyarságuk kifejezni, azoktól el kéne venni mindazt, amire nincs ősi magyar szó! Ha agyilag visszafelé fejlődnek is, a történelem kereke csak egyirányba: előre forog!
topapa
@gondolkodo:
Nem ritka, hogy ebben a kérdésben "tarsolyosok" kuplungja megcsúszik, de az a bizinyos kerék tényleg előre forog, csak a fordulatszám időnként rendkívül szerény. Meggyőződésem, hogy a magyaroknak nem ez a legfőbb ismérve!
Üdv.!
bigyibogyo
@eutanazia1: de nem is attol,h gyuloli az egesz vilagot (mindekit aki mas mint o) es arpadsavot lengetve habzo szajjal uvolti ezt vilagga

@gondolkodo: szerintem jo nev az adorjan :) magyarazat meg nem nagyon erdekel, hangzasa legyen szep.
marlin
Simon mondja: A feketruhások között mostanság aktuális szittya név lehetne a "Meleg Radiátor", vagy Mszp -s apróságoknak találó szittya név lehet az "Öszödi Böszme" is!!
(Ez is van akkora baromság, mint az eredeti) :)))
Borsi
Ezek a nevek nem szerepelnek az adható nevek listáján. Az úgynevezett bázislista folyamatosan bővül, és újabb nevek kerülnek be, de az említettek nem szerepelnek közöttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.