A debreceni rendőrkapitány szerint a rendőrségnek éppen a Jobbik-megemlékezés törvényes mederben tartása miatt kellett intézkedéseket végrehajtania október 22-én. Kósa Lajos, Debrecen polgármestere pedig úgy véli: a magyar bíróság jogerős döntését mindenkinek be kell tartania, még akkor is, ha nem ért azzal egyet.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
Forma ruha használata nincs betiltva, de viszont az azonosító nélküli rendőrintézkedés az bűncselekmény. Ezt is tudnia kellene Kósa úr Nak.
orogordog
A nyílt levélben kilátásba helyezte: "a Jobbik a közeljövőben a városi és a megyei önkormányzat tagjaként, illetve parlamenti pártként megvizsgáltatja az elmúlt években történt kétes rendőri fellépéseket és garantáljuk, hogy azok a rendőri vezetők és beosztottjaik, akik a törvényeket semmibe véve politikai megfontolásból cselekedtek, többé ne lehessenek egyenruhás szervezetek tagjai".
reallatas
Ugye a törvény betartása ott fönn is érvényes, vagy ők a Gyevi bíró!
topapa
Erre lehet büszke a mi kedves elnökünk. Ezt a sületlen jogalkalmazást ő és a fenemód jobbos jogász társai tették lehetővé országunkban. Eljuttattak bennünket oda, hogy nem ismerhetjük fel a jogi eljárások folyamatait. Példa a Magyar Gárda szindróma. Felkészült jogalkalmazók feloszlatták az un. gárdát, de elfelejtették, hogy az egyenruhás gárdistákat is fel kellett volna oszlatni. Így aztán sikeres volt a jogalkalmazás, mert sikerült feloszlatni a polgári ruhás osztagokat. Az én speciális gratulációm gondolom nem segít semmit! Üdv.!
ugyeugye
@topapa: sztem a pénzügyi területen is találunk gyöngyszemeket - nekem a hiánycél pl. nagyon bejött. már azelőtt, hogy Kósának feltűnt :)))
Borsi
Ezt a cigánykodást, amit ezek művelnek...
"Jájj, nem is mik vótunk, csak úgy néztünk ki, rendőr úr, hogy lennénk má mi azok!"
Ha lenne gerinc, ki kellene állni, és bevállalni, amit csinálnak, minden következményével!!!!!
Nem pedig sírni, hogy "jájj, bántánák minket a rendőrők!"......
Ja, másik lehetőség betartani a törvényt, ami minden magyar állampolgárra vonatkozik, nem csak azokra, akiket nem szeretünk!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.