Hogy lehet napi kétezer forintból két iskolás gyereket nevelni?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@furfang: tényleg vérforraló, horror összeg megy a közüzemi díjakra. villanyszámla egy része pl Kapolyinak. nincs még elég neki. rendszeresen itt z@bál a citrom nőjével a belvárosi szusibárban, másnak meg nem tud enni a gyereke csak az iskolában. múlt héten olvastam, h sok családban már nem csak a reggeli és a vacsora hiányzik, hét végén se tudnak mit adni a gyerekeknek. 2009 Magyarország. Éheznek a gyerekek. Köszönjük.
furfang
@zsuci: bevallom töredelmesen elképzelésem nincs!. Én nagyon bízom a Fidesz " agyaiban" hátha tudnak valamit tenni, de annyira kivéreztették ezek az országot, elpucoltak mindent, ami érték volt, felvettek minden kölcsönt amit lehetett, kivitték az országból nyugati bankokba, üzletekbe, hogy egészen egyszerűen nem látok sok lehetőséget. Ki kellene építeni egy párhuzamos feldolgozó ipart, de ahhoz is pénz kell. Ha a közérzetünkön javítanak az első lépések között pl. a közbiztonsággal, a büntetések megszigorításával, az oktatás szigorításával, már az is nagy lépés lesz. A költségvetésből ki kell iktatniuk minden fölösleges bürokráciát a hozzá tartozó szakértőkkel irodákkal, kutató intézetekkel, ez önmagában nagyon sok pénz. Emlékszem egyszer kerestem egy intézményt és találtam alásorolt ilyen- olyan irodákat, szövetségeket, szakértőket, tanácsadókat, ellenőrző hivatalt ami ezek munkáját volt hivatott segíteni. Elképedtem, ezeknek mind volt vezetője, munkatársaik, titkárságuk stb. Ezt kell megszüntetni és helyette a tisztes ipart, vállalkozásokat helyzetbe hozni. Gondolom én.
zsuci
@ugyeugye: Sajnos már az iskolában sem mert a fiam csak menzás volt ,már lemondtuk a reggelit ,uzsonnát és csak a menza 7-8ezer forint!De legalább ennyi pénzért megkaphatnák az eredeti adagot és nem egy zóna adagot,mert ugye mit is vinne haza akkor a konyhás néni !
ugyeugye
@zsuci: gyerektől ételt elvenni??? nagyon az alja. :'''(
reallatas
No az idős szomszédom szokta volt mondani, mikor panaszkodok neki, tik akartátok a kapitalizmust, most meg van a képeden sírni, tudod mit meg is érdemlitek. A kisőreg így éli meg a dolgokat.
zsuci
@furfang: Mind helyes amit leírsz,tetszik! De ha belegondolsz rengeteg pénzt visz el a segély amiket osztogatnak és sok a léhűtő akik abszolúte dolgozni nemakarnak és tőlünk veszik el akik dolgozunk,sokkal rosszabbul élek mint ők .Mindenféle kedvezményt kap aki segélyen van(villany,gáz,a gyereknek az étkezés az iskolában,stb)Én ezeket hogy fizetni tudjam megdolgozok érte!Ha elmarad bármilyen közüzemi dijjal nyomulnak az adósságkezelőhöz ott átvállalják nekik .ennyi?így szépecskén eléldegélnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.