Ma közzétette az APEH a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyek listáját. A felsorolás 2820 nevet tartalmaz, többségüket lakcímmel együtt - egy hírességet is találtunk köztük.

Feltöltő: Fehervaronline
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
@vukkocska: Egyetértek minden mondatoddal!
szaboria
Az Őn adózóktól is ugyan úgy lekellene vonni az adó elóleget mint a nem őn adózónak az évégi bevalásnál ha többet vontak le igényelje vissza. Miért adnak nekik ekkor kedvezményt . Ez is APEH-en mulna ,mert ez a rendelkezésük a szabad szellemi foglalkozásuak körében jelenleg . Mért kell engedni, hogy kivételek legyenek.
ugyeugye
@szaboria: én önadózó vagyok és havonta befizetek minden járulékot.
Dr.luigilongo60
És akkor még nem is beszéltünk a nem bevallott jővedelmek adóvonzatáról.
Az mennyi suska lehet, ami ugye hiányzik az államháztartásból.
szaboria
@ugyeugye: Sajnos látod a tapasztalat nem ez.Vannak közöttük akik azt hiszik a nevük miatt megtehetik.Amikor még voltak vállalati bulik és meghivtunk hireségeket akkor tapasztaltam meg hogyan szeretnek kubujni az adózás alól volt aki azt kérte ne adjon számlát mert akkor adóznia kell én meg mondtam nincs enyi saját pénzem mert a cégnek elkell számolnom a kifizetett pénzel.
Evikati
Az egész adózási rendszer úgy ahogy van rossz! Nekem 102 Ft!!! miatt kellett fél napig ott ücsörögnöm, mert a rossz sorban írtam egy összeget 2006-ban!!!
Ez a szemétség csimborasszója, ami itt folyik!
Azt sem hiszem el, hogy nem tud járni! Mondhatják, hogy gonosz vagyok, de inkább lusta és kényelmes. Milliókért utazgat, van 2 alkalmazottja, akik körbe ugrálják, kiszolgálják. Gyógytornász, természetgyógyász ...stb.
Ez mind nagyon sok pénz akkor, ha idős emberek a gyógyszereiket nem tudják kiváltani, mert éhen halnak. Persze nekik nincs 10 milliós adótartozásuk sem.
Kívánok L.Györgyinek mielőbbi teljes gyógyulást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.