Feljelentést tett a Jobbik a Margit híd felújításával kapcsolatban, a párt szerint a közbeszerzési eljárást eredménytelennek kellett volna nyilvánítani - közölte Gyenge Zsolt VI. kerületi önkormányzati képviselő.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fény
@szaboria: Ha az mszp jelentette volna fel a jobbikott, akkor viszont helyeselnél.
csucsupe
@szaboria: Soha senkit nem jelentettem fel..de ennyi disznóság amit ez a tolvaj, korrupt arrogáns regnáló hatalom művelt ezzel az országgal, nem maradhat büntetlenül! Amire csak ránéz ez az aljanép ott biztos hogy lopás hazudozás, korrupció van! És Tudod mit Ria...én úgy gondolom, hogy aki ezeket védi, és szavaz rájuk, az vagy vak, és süketnéma, vagy fogyatékos, vagy ő maga is tolvaj, vagy legalábbis a tolvajvér igen erősen csörgedezik benne!
szaboria


@Fény: Hanekik van igazuk nem. De probáld megérteni egy kicsit közelebb voltam a fideszhez és tudom mit beszélek .

@csucsupe: ebben sajnos1990- től mindenki benne vann. Figyeljétek meg bent a parlamenti űlésteremben ütik vágják egymást kint a folyóson ha nincsenek ott a sajtótól együtt nevetgélnek.Már a rómaiak is meg mondták Cirkusz kell a népnek.( csak poénból most érkezet hozánk a BP vándor cirkusz)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.