Első boltja megnyitását tervezi hazánkban az orosz Mere kiskereskedelmi lánc. Az orosz diszkont belépése a magyar piacra áprilisban derült ki.

Orosz kiskereskedelmi lánc érkezik Magyarországra. Áprilisban derült ki, hogy nálunk nyit boltot a Mere diszkont, mostanra a híradásokban már megosztotta a konkrét beruházásai terveket is – tudatta a piacesprofit.hu.

Az elképesztően olcsó orosz boltlánc itt nyit majd üzletet Magyarországon

Akár 2024 végén megnyithat az első orosz Mere bolt hazánkban – Fotó: pixabay

Az előttünk álló esztendőben 20 üzletet nyitnának Budapesten és az agglomerációban, 3 éven belül pedig 200-al számolnak, 700 millió eurós forgalom mellett.

A Világgazdaság úgy tudja, a főváros IV. kerületében már szerződés van kilátásban, aláírásra vár, de szerződne az orosz lánc egy újpesti, valamint váci és szegedi ingatlan bérlésére is.

Jó esély van arra, hogy Újpesten valósul meg az első Mere bolt, amely – ha minden jól halad – 2024 végére megnyithatja kapuit – írta meg a piacesprofit.hu.

Forrás: piacesprofit.hu
Fotó: pixabay

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Kiváncsi lennék hogy az FSZB mennyiért fogja árulni a tejet, kenyeret!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Pusztai: Az. De az én zsebem nem annyira üres, hogy egy orosz boltba bemenjek. Ha ezzel hozzá tudok járulni, hogy csődbe menjen és hazahúzzon, akkor inkább egy másik olcsó boltba megyek.
Pusztai
@nemkati: A fideszt többen rühellik mégis őket szavazza be a hatalomba ez a kissebbség, . - tudom: csalás, de!-
Szóval sokan vannak akik azt sem érdekli: orosz, megnézi, olcsóbb, ott vásárol.
Zseb nagyon erős hatalom!
nemkati
@Pusztai: Majd meglátjuk. A Wikipedia összeszedte, hol hogyan áll az üzletlánc Európában. Van, ahol működik, van, ahol tönkrement, és van, ahol kitiltották az országból a háború miatt. "Mi, magyarok" nem fogjuk kitiltani szeretett barátainkat.

"A Mere 2017-ben nyitotta meg első üzleteit külföldön, így Belaruszban, Kazahsztánban, Ukrajnában, majd 2019-ben Németországban, Romániában, Görögországban és Szerbiában is. 2022-ben Belgiumban is üzletet nyitottak, de az alacsony forgalom miatt mindössze három hónap után meg is szüntették. Tervezték a belépést a francia piacra is, de ez végül nem történt meg,[8] Litvániában viszont sikerült megvetniük a lábukat. Lengyelországban 2020-ban nyitottak meg az első üzletek, de az orosz-ukrán háború miatt elmérgesedő lengyel-orosz viszony következtében kivonultak az országból. A tervezett szlovákiai és bulgáriai terjeszkedésre ugyancsak a háború miatt nem került sor, míg Ukrajnából 2021-ben kitiltották a céget. 2022-ben a Mere bezárta összes németországi üzletét is. Spanyolországban és Csehországban jelenleg is működnek áruházaik"
Nyírfa
Már azon meg vagyok ütközve, hogy van, aki beengedi őket, függetlenül attól, hogy még a kínai gagyinál is ócskább. Amíg Putyin meg nem adja magát, addig az oroszokat ki kell tiltani minenhonnan, kizárólag az üldözötteket szabad, őket is csak átmenetlleg befogadni.
namihami
""Akciós Kalasnyikovot tessék! Friss, meleg a Kalasnyikov!""
Peller Anikó
@namihami: Raklapról.

Egyébként nálunk is van árusítás raklapról, lehet pár forinttal olcsóbb, de azért annyira nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.