A volt miniszterelnök az MSZP ünnepi választmányi ülésén mondott beszédet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Fletót ugyanolyan szar emberek akadályozták az Mszp-n belül, mint amilyenek a fütyeszben is üldőgélnek.Az ilyenek átlépnek rajtad mikor ifarktust kapsz az utcán.És ez nem pártpolitikai kérdés, hanem lelkiismeret és becsület.

Aki szar ember ,az is marad , bárhova is sorolja magát.
zsbela
Öszöd előtt miért nem rázta magát és a pártját?
Csubaka
@luigilongo60: Mielőtt még tényleg előadnád a rettenthetetlen, tántoríthatatlan emeszpést, emlékeztetni szeretnélek arra cseppet sem elhanyagolható tényről, hogy azok az általad szar embereknek nevezett párttagok még akkor is 80% feletti támogatásukról biztosították Gyurcsányt a párt kongresszuson, amikor az MSZP már törénetének leggyalázatosabb kudarcainis túl volt.(2006-helhatósági választások 80:20. egészségügyi privatizáció
Kakastoll
@zsbela: Ő mondta: "két évig nem csináltunk semmit".....nem is rázták magukat....:)
Most amikor a padlóra kerültek, akkor meg rázkódnak, mint akit áramütés ért.
Most is mint mindig, csak magukról beszél, magukat látja és magukat félti, nem az országot amit vezetnek. Elkiabálja, hogy ők adtak ételt a rászoruló gyerekeknek, de azzal hallgat, hogy a szüleik munkahelyeit is ők szüntették meg, ahol meg tudták keresni a kenyérre valót és addig nem szorultak az ők ételükre.
Csubaka
Szóval az a bizonyos "vizitdíjas szavazás ami egyébként az egészségügy privatizációjáról szólt 80:20, a pécsi polgármester választást, 70:30 az EU-s képviselő választást 70:20...és 2006 óta az összes területi időközi helyhatósági választást. Szóval az a sok szar ember ennek ellenére kiállt Gyurcsány mellett, de amikor kiderült, hogy milyen kalmár feltételekkel hajlandó segítséget nyújtani az IMF a Gyurcsány kormány által tönkre tett Magyarországnak akkor hirtelen behúzva fülét,farkát gyorsan BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNYT NYÚJTOTT BE SAJÁT MAGA ELLEN. Kondolkoztál már azon, hogy ez mit jelent? Azon kívül, hogy hülyét csinált saját magából az öszödi hazugságai után, cserben hagyta és elárulta azokat akik feltétel nélkül támogatták. Ha tényleg annyira gernces, csak a párt belső ellenzékével gyült meg a baja, akkor miért nem alakított új pártot és vitte magával a híveit? Helyett szépen elvitorlázott az MSZP informatikai és gazdasági központjának számító Táncsics alapítványhoz.
Szóval mielőtt gyalákodsz gondolkodj ember. Sokan próbálják helyre hozni azt amit Gyurcsány elkúrt,de annyira, hogy valószínűleg évtizedekig várhatunk az eredményére.
kamazuka
Ezt a választást a szebb jövő fogja nyerni.
Nélkületek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.