Az Országgyűlésnek hétfőn benyújtott korrupcióellenes törvénycsomagtól azt várja a kormányzat, hogy a lehető legtisztább viszonyok alakuljanak ki a közbeszerzési eljárásokban, és azok akik nem megfelelő eszközökkel akarnak előnyhöz jutni, bírságot kapjanak és pozíciót veszítsenek - erről Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter beszélt.

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Tisztelt Dr. Draskovics Tibor Úr! Ugy-e a lakáselárverezések is letisztulhatnak és Ön is meghozza azokat a rendelkezéseket, amelyek megtiltják a "hiénák" közrerműködését a lakáskiürítésekben? Két és háromgyermekes családokat kitenni az utcára azért,mert a mesterségesen előidézett "világválság" miatt fizetni egyáltalán, vagy csak nagyon nehezen tudó családok ellehetetlenültek??!! A "világválság" lehetetlenné tette a Széchenyi kártyások helyzetét is,nem tudják visszafizetni,mert az előidézett válság pénztelenné tette a kereskedelmet, így a vásárlóerő "lenullázódott",miközben a válságot előidézők élnek mint "Marci Hevesen!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.