Fokozottabb aktivitásra buzdítja az interneten több ezer hívét a Jobbik; arra szólítja őket, blogoljanak, fórumozzanak, használják a közösségi portálokat. A párt szerint így lehet elérni a politikából kiábrándult fiatalokat. A twitternek nagy szerepet szánnak a választási kampányban.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Selkirkrex
Pontosítsunk, emberek!
Nem a Jobbik csinálta ki az MSZP-t, hanem az MSZP saját magát. Nem hiszem, hogy ez túl sok magyarázatot igényelne....
Az MSZP által "megteremtett" lehetőségek talaján kezdett el gyarapodni a Jobbik. A baloldal elindított egy immunreakciós folyamatot a társadalom szervezetén belül. Az immunrendszer működik, a behatolókat, támadókat kilöki.
A jobbos T-lymphocyták pedig támadnak....végre.
grti7336
@Selkirkrex. Nagy fájdalmamra kénytelen vagyok egyetérteni veled.(Pontosan határoztad meg a létező folyamatot.)
bigyibogyo
jobbik ennyire parazik? rajottek,h sem vona sem morvai nem tul szalonkepes?:)
Selkirkrex
@bigyibogyo: fiam, ne röhögtesd ki magad.Eddigi hsz-eid alapján nem vagy vitapartner.
Csókolgasd Lendvai kezét és légy büszke az izmaidra.De ne akarja meggíőzni semmiről :))))
Selkirkrex
Helyesbítés: ne akarj meggyőzni semmiről. Pont.
orogordog
Kit támadott meg? Kinek ugrottak a betűk?
Csubaka
@Selkirkrex: A fenti hír pikantériája, hogy az MSZP legfontosabb internetes fórumának tartott Kapcsolat.hu-n( ahol pl. Gyurcsány blogján kívül minden valmire való MSZP-s politikus internetes irodája is megtalálható ) egyre több bíráló van jelen. Azonban fontos lenne megkülönböztetni a kiábrándult balos kritizálókat a ténylegesen jobbos megnyilatkozásoktól. Ehelyett percenkénti moderálások vannak. A nyilvánosságra kerülő kommentek sorszámai között néha tízes nagysárendű különbségek vannak, ami ugye azt jelenti, hogy törölték a köztük levő hozzá szólásokat.
Egy alkalommal Szanyi Sólyom Lászlót gyalázó mondataival kapcsolatos hozzászólásomat törölték, mert "támadta az MSZP szervezetét vagy annak tagját". Majd amikor a moderátort kértem, hogy ismertessék velem a hozzászólásom azon részét amellyel támadtam (pedig csupán Lendvai Ildikó napójából idéztem) akkor meg azért moderáltak, mert a moderálást támadtam.
Röhej. Aztán Gyurcsány kiáll és azt möndja, "demokraták, rázzátok meg magatokat".
Nagy különbség lehet kettőn éretlmezési tarományában a "demokratát illetően"-
Selkirkrex
@Csubaka: nincs ebben semmi meglepő sajnos. Én akkor voltam fiatal, amikor a "gengszter váltás" megtörtént. Nagyon sokat vártam, reméltem. Bíztam a Fideszben és Orbánban is. Már nem bízom bennük. Sem.
Az, ami veled történt apróság (objektive) Téged mélyen sért, ezt megértem. Mégis mit vársz tőlük?
Demokrácia? A hahotámtól leomlanak Jerikó falai!!!!
messzelato
@ugyeugye: Rohaaaam.vagy most még ne?Vagy mi van most?
A net legyőzi a manipulált médiát?Lehet valakinek tévéje vagy újságja de a bloggokat nehezebb manipulálni.
Régem a nagykalapácsnak volt "Népszava" a beceneve.Most ez lett az internet.
reallatas
@ugyeugye: /ma, 17.47/ Nem! De mindenki megnyugodhat, ha így haladunk semmi sincs kizárva. S ez nem vészmadárkodás, hanem egyszerű helyzetelemzésből adódó lekövetkeztetés. Üdv.
ugyeugye
@reallatas: ebben az országban mindent olyan véresen komolyan vesznek. mi az h támad a jobbik? a neten. ez hülyeség.
kiscserkész
Mióta támadás az igazság leírása? Tetszetek volna, rendesek maradni akkor most nem lenne támadási felület.
picike
Még hátra van egy fél év a választásig.nyugalom van idő még jó döntéshez
Selkirkrex
@picike: Nyugalom. A hosszú élet ritka...:))))
bigyibogyo
@Selkirkrex: miert akarnalak meggyozni barmirol is? mindenki ugy marad ostoba ahogy akar. neked is szived joga.
bigyibogyo
@ugyeugye: sakkban is tamadnak, ez csak egy kifejezes :) nem feltetlenul jelent eroszakot.
Selkirkrex
@bigyibogyo: Az önkritikád várakozáson felül kiváló ....
Dr.luigilongo60
Selkirkrex
Azért én nagyon kiváncsi lennék a jobbik féle demokráciára.A szabad véleménynyílvánításra esetleg kritizálva a jobbikot. A más véleményt úgy fogják lecsapni mint Hanzi a makkalsót.
szaboria
@picike: Igazad van mert : ahol nagyobb családok vannak, ott már megy a vita az egyik azt mondja ha újak jönnek azok is ezt folytatják és mégtöbb lenyulás lesz.A másik csapat azt mondja akik most vanna maradjanak mert azok már rmegszedték megukat .Ez is egy dilema.
bigyibogyo
@Selkirkrex: erto olvasas! rolad szolt amit irtam. figyeld a nevmasokat.
kulonben te akarsz meggyozi mindenkit,h nincs h1n1 es a jobbik hozza el a kanant. en pedig nem kovetem a vallasod. te bedoltel a medianak, en nem.
de gyozz meg. szeritned nem szanalmas ha egy jogasz professzor ellenall a rendorsegi felszolitasnak. sot, azt varja,h a rendorok az o kedveert majd parancsot szegnek. aztan meg poloban megy lejaratni magat es az orszagot az EU parlamentbe. nem szep dolgok ezek. raadasul egy durvan jogserto, szelsoseges site -ot tamogat
vagy a vona gabor, aki nem hatarolodik el a szelsosegektol. plusz a koztorvenyes puszi pajtasai
igazan hiteles, megbizhato emberek

amugy mi voltak az ANTSZ -ben, portas? eleg lazan otthagytad azt a topicot....
Csubaka
@luigilongo60: Meglehet! De szerinted 400 ezer ember ennyire ostoba? Mert ha nem, akkor miért szavaztak rájuk, ha nem azért?
Dr.luigilongo60
Senkiről nem állítottam, hogy ostoba lenne, csak én nagyon nem akarnék egy jobbik féle demokráciában élni.Az hogy hogyan viszonyulnak a tőlük eltérő véleményhez, az már sokszor kiderült ezen a fórumon is.
Kőszi, nem kérek belőle.
vukkocska
@Selkirkrex: miért fáj Neked a más vélemény? Miért kell egyből durvulni? Ahogy lehet másként politizálni LMP, lehet másként is véleményt formálni. Ha azt észreveszed, hogy a Tőled másként gondolkodó nem támad, talán Te is visszaveszel egy kicsit magadból. Mármint a sértegetésekből, jelzőkből.
orogordog
@bigyibogyo: 18.37. Én sem tudok helyesen írni, de te. Telefonon is van ékezet.
kanant= ? tejel mézzel folyó k.............
De nyugi ki bogozom, csak nem értem. Mindig valakit támadsz, ha van sapkája azért, ha nincs azért.
orogordog
@vukkocska: Vélemény, érdek, de mi van a valósággal?
furfang
@szaboria: ez a duma szokott előjönni, hogy maradjanak, mert ezek már megszedték magukat. Hát kérdem én, ez a kurzus most van 8. éve hatalmon, és tud magának megálljt parancsolni? Ugye, hogy nem! Sőt, mintha megőrültek volna a habzsi- dőzsitől, minden kell! Az emberek pénze, munkahelye, a jövedéki adók , az ingatlanadó, a vasúti szárnyvonalak, a jutalmak, a rádió frekvenciák ( hogy rínak, hogy legalább az egyik elveszett tőlük) a pályázati pénzek, szóval minden! Ezek soha nem fognak eltelni a pénzszerzéssel.Ebben ne reménykedjen senki, ha másnak nem hisz, hát a tapasztalatának higgyen legalább!!!Legalábbis addig, amig életben van és fedél van a feje felett, mert aztán hiába veri a fejét a falba!
Január
Nincs itt semmi gond. Választási kampány van, a két nagyobbik párt már kisajátitotta a tv-ket, rádiókat, valahol a Jobbiknak is meg kell jelennie. Ők választották az intertnetet a legmodernebbet.
szaboria
Még mindig azt mondom ahol több pénz van az fog győzni,mert apénz az nagy úr .

@Január: hiába azt választották az édes kevés nekik, mert még nem egy internetező ország vagyunk.
bigyibogyo
@orogordog: olvasd el amire valaszoltam. en csak _vissza_ tamadok :) es stilust is kovetem, tobbnyire.
hiddel az en telomon meg sem probalnal ekezettel irni, erintokepernyo szivas. atulhetnek a masik gephez,h legyen a billentyun ekezet, de attol az elgepelesek meg maradnanak. es nem az ekezet hianya teszi nehezen olvashatova amit gepelek. eccer bescannelek valami kezirast tolem,h lasd te is nem szamitana az ekezet sem :P

@furfang: 4 eve meg elment,h maradjanak mert mar tobbet ugysem lopnak. nos nem jott be. nagyon fanatikusnak kell lenni ahhoz,h valaki az mszp -t ujra hatalmon akarja latni. kinatol kellene tanulnunk,h megvaltozzon a helyzet.
kiscserkész
@bigyibogyo: „Liberális Baloldali” Ez alatt, ha nem tévedek az SZDSZ –t érted? Ha igen akkor csak egy érvet mondj, amit az elmúlt húsz év alatt jól csináltak, mármint ami a nemzetnek jó volt, nem nekik. És még ezen gondolkodsz addig az is eszedbe jut miért erősödött meg ennyire a jobbik. Ami nem rósz dolog.
ember
@bigyibogyo: Ha Kínától tanulnánk, belesárgulnánk. Olcsó munkaerő, nyomor a vidéken, nincs környezetvédelem. Az egyes embereknek nem olyan jó ám, mint ahogy kinéz!
kiscserkész
@luigilongo60: Nem értem az aggályaidat a jobbikkal szembe. Egy dolgot mondjál, amit az elmúlt húsz évben rosszul csináltak.

Olvasgatom, a topikokat nézegetem a nic neveket és a hozzátartozó nézeteket „liberális baloldali” szép számmal van köztük te is. Nem bántani akarlak ezzel, mert mindenki szabad akarata szerint képviseli az eszméit. De egy dolgot nem tudok meg érteni, mi az, ami még mindég ezekhez köt téged, és a többieket is? Legalább valami magyarázatot adjál, hogy legyen egy érvem, amire hivatkozni tudok, mikkor ezt a kérdést felteszem magamnak.
Csubaka
@szaboria: A-a-a.....Rafináltabb dolog ez mint gondolnád! Az iskolák többsége közvetlen nagy sebességű hálózattal rendelkezik Az informatika termekben sec/pillanat oda lehet kattintani, a gyerek meg amilyen kíváncsi és lázadó már csak heccből is megteszi.
A munkahelyek nagy részében szintén elérhető az internet amely használatának nem minden percét ellenőrzi a munkáltató sok esetben pedig egyeneses a munkakörrel járó eszköz. Ki van ez találva hidd el. Ráadásul itt moderálást a szerver szolgáltató nem végez az anyagért a tartalom szolgáltató felel. De van egy másik még fontosabb tulajdonsága. A hírek, az információk aztán szájról, szájra terjednek egy jó pletyinél, egy a médiában letiltott hírnél nincs izgalmasabb a világon.
tmartyn75
vannak hibáik, de a Jobbik is egy alternatíva. legyen szabad egy demokratikus államban azt választani, amit szeretnék. a netet meg felhasználja a jobb is, meg a bal is, a szélsőjobbnak miért ne lehetne?
Csubaka
@tmartyn75: Nekem nincs semmi kifogásom ellene.Legfeljebb egy fél évig gyűrött cuccokban járok majd, mert a választási kampányidőszakban a TV-ből, a rádióból és az interenetből is a politika folyik a vasalót már be sem merem majd dugni.
:-))
tmartyn75
a politika már csak ilyen, a magyar meg szeret vele foglalkozni, azér' má csak ne járj gyűrött cuucba! :))
bigyibogyo
@benhur: tevedsz. de az szdsz-tol pl a fu legalaizalas egy szimpatikus kezdemenyezes volt.
a szelsosegek mindig megereosodnek mikor sokak egzisztenciaja kerul veszbe. es a tagjaik is ezek kozul kerul ki.

@sisak: arra gondoltam,h korrupcioert kivegzes jar. ha nem is szo szerint ebben a formaban, de megerni vegig gondolni,h ha a buntetes sokal nagyobb merteku mint a buncselekmeny akkor mennyvel nagyobb az elrettento ereje.

@tmartyn75: semmi baj sincs vele. viszont a kampany igy nagyon fog hasonlitani a barack obama -era. el,eletben nemzeti erteket kepviselo part usa -t masolja?:)
szeritnem nem igazan celcsoportjuk az internetet hasznalok. ha bezsolni szertnek azzal indokolnam,h aki net elott ul tobbnyire nem lusta utana nezni adolgoknak, ugy meg mar nem is annyira pozitiv a jobbik ;)
szavazobazisuk inkabb offline, az egyszerubb emberek, akik elvesztettek a munkajukat (vagy fogjak hamarosan)
bar a franc tudja, lassan mar van net mindenkinek otthon. biztos felmertek elotte. es lehet nem a szonda ipsos-szal :P
eberti
Ügyes.
Ez a lehetőség egyébként minden pártnak adott.
Selkirkrex
Nem vitázom senkivel! Ha valaki engem hülyének tart, tegye. Nem vagyok tagja a boldog lelki szegények országának. Az, hogy én kiírtam, hogy konzervatív jobbos vagyok annyit jelent, hogy én legalább vállalom a nézeteimet. Családomban csak orvosok és egyéb eü. dolgozók vannak. Teljesen hülyék vagyunk mindannyian.
Köszönöm az építő jellegű kritikákat.
Külömösen bigyibogyótol, akinek a körösztanyja az ANTSZ-ben mikrobiológus.(?)
Tehát nem ő. Véleménye nyilván autentikus.
Selkirkrex
@luigilongo60: Ezt nem hiszem.Várjuk ki a végét! Miért kell előre vélemyént mondani? Hiszen a Fidesz és az Mszp is bizalmat kapott, anno.
Selkirkrex
@vukkocska: Miféle jelzők, durvulás? Miről beszélsz te?
ugyeugye
@LLászló: ma, 00:51 – válasz erre
ne ítélj, hogy ne ítéltess.
nem tudom, ki vagy, idejössz és azonnal fröcsögsz? hm? hogy van ez?
latorkuvasz
@Selkirkrex: arról beszél, hogy rögtön a második hozzászólásodban elkezdtél személyeskedni,mert valaki merészelt valamit mondani Magunkfajta szent Hisztniára és tekintetes Zázrivecz alias Vona Gáborra
reallatas
@LLászló: /ma, 00.51/ Tessék észrevenni, hogy ez a fórum elsősorban nem a holmi oldalazás, meg a felfújt politikai felhangoké, hanem a tárgyilagos józan ítélőképpességnek ad hála istennek helyet. Tehát nem csak foci van a világon, hanem egy szétzúzott társadalom is.
reallatas
@ugyeugye: /tegnap, 17.46/ Tökéletesen egyetértek! De tudod a finom jó hisztériakeltés, propoganda azért nyomul ám. S aki megeszi egészségére. Üdv.
Selkirkrex
@ugyeugye: Gondolom az internet nyilvános és a Propeller nem a te oldalad. Oda megyek és ott mondok véleményt, ahol akarok. Miért, te ki vagy ?
Csak Budapesti.Gondolhattam volna.
reallatas
@ugyeugye: /ma, 08.54/ Igen! Örökzőld tézis amire szoktam volt mindíg mondani, ha netán mégis ítélsz azt szigorú mérlegeléssel tedd, illetve ragaszkodj annak mindenkori bizonyíthatóságához.
Selkirkrex
@Selkirkrex: uhh, elnéztem ugyeugye! Ez nem neked szólt, bocsánat !
reallatas
@Selkirkrex: /ma, 09.21/ Akit az indulatai vezérelnek, nem biztos, hogy relevánsan cselekszik. A többi amit írsz stimmel.
reallatas
@Selkirkrex: No akkor töröld amit írtam s adressáld annak aki érdemli.
ugyeugye
@Selkirkrex: nincs harag. amúgy nem az enyém a propeller. én másra gyúrok! :D
Selkirkrex
@reallatas: Tudom, sajnos tényleg indulatos vagyok.Igyekszem fékezni magam, de nagyon nehéz. Próbálok objektiv maradni, de soxor annyira fölháborodok, hogy első indulatból leírom azt, amit sokkal finomabban is megfogalmazhatnék.
Ez igaz.
ugyeugye
@Selkirkrex: küldtem privát üzenetet neked :)
reallatas
@Selkirkrex: /ma, 09.34/ Nos nehogy azt hidd, hogy én nem vagyok néha indulatos, sőt! Csak tudod talán az én koromban már jobban érvényesül a joviális gondolkodás. Remélem nincs harag? Üdv.
Selkirkrex
@reallatas: De kérlek? Te vagy itt a legértelmesebb ember! Eszemben sincs haragudni.
orogordog
@LLászló: Van kivétel, nem sok, de van.
orogordog
@Selkirkrex: Csak szépen, ráérősen. Van még hat hónapunk. Hidd el sikerülni fog.
Szebb jövőt.
picike
@orogordog: @orogordog: én is ezt mondtam türelem rószát terem
reallatas
@picike: /ma, 12.24/ Igen! S a róZSa az szép virág! Üdv.
messzelato
@orogordog: Nincs mit hozzá fűzni a dolgokhoz,az idő oldja a problémákat.Egyszer a mi problémánk is eltűnik a politikai életből.Szegfűstől mindenestől.
Adjon az Isten! Szebb Jövőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.