Igazolhatatlan a tömeges magyar igazoltatási gyakorlat. Az évi mintegy kétmillió igazoltatás nem szolgálja hatékonyan a bűnüldözést, de még a bűnmegelőzést sem – igazolta egy nagyszabású kutatás. A romáknak háromszor akkora az esélyük arra, hogy megállítsa őket a rendőr.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
5hazi
@51kacsa: Teljesen igazad van! Statisztika nem is lehet jó mert ki a cigány? Nálunk a nagy demokáréban nem lehet nyilvántartást vezetni fajra etnikumra vetitve! Arra akartam rávilágitani,hogy a cigány csak akkor cigány,ha előnye van belőle,ha nem akkor ,egyenrangú állampolgár.
51kacsa
@5hazi: De akkor a legboldogabb, ha csapatostól riogathatja a tisztes állampolgárokat.
5hazi
@51kacsa: Nekem nem kell bemutatnod őket!
kiscserkész
Mind hamis álltás, amit a „Helsinki akárki állit”
Most egy rendőr fejével fogok gondolkodni!
„Jön az úton egy lepukkant fűstől alig látszó Lada, aminek a hátúja karistolja az utat a lopott szajrétól. Már mésziről lehet látni, hogy, nincs minden rendbe minden. Lesötétítet, üvegek mind addig még ki nem szál a kolónia akkor látom, nem az üvegek vannak lesötétítve. Megkezdem az igazoltatást mire nyolcan magyarázzák, hogy minden rendbe van, csak éppen én látom rosszul. Ha jobban körbenézek tényleg én is úgy látom minden rendbe, és ha talán mégsem volna rendbe, akkor sem merném felvenni az adatokat, mert a testi épségemet veszélyeztetném vele, meg egy csomó időm menne a feljelentés meg írásával, amit a feledteseim a szemétkosárba dobnának. Így további jó utat kívánva elköszönünk egymástól és megy mindenki az útjára. Inkább egy becsületes állampolgáron hajtom be az előírt behajtási kötelezettségemet, mert az úgysem ágálkodik velem.”

Mi volna, ha nem így intézkednének a boxosokkal a rendőrök? Akkor mit írnának a jelentésükbe? T. Helsinki bizottság remélem hamarosan eljön az idő mikkor a valóságot kell leírniuk.
Csubaka
Vajon honnan tudják, hogy cigány? Hát mert bodza van a tízmillás terepjáróban,
The Insurgent
Ugyanezt a 'panaszkodast' hallani az USA-ban a fekak es a mexikoiak reszerol. Na persze, az iccakaban ok jarnak lopni-rabolni-gyilkolni es ha a policaj jo szimattal rajuk tapad, akkor azt azert teszi, mert 'rasszista' a lelkem, nem mert alapos a gyanuja, ami beigazolodik...

Magyarorszagon rosszabb a helyzet. Ha a cigany nem akar megallni, akkor nem all meg. Ha a sunok utana erednek, akkor jon a gagyizas meg a rasszistazas. Az USA-ban legalabb az a jo, hogy egy kalap kakit adnak a kopok arra: ki az, aki menekul eloluk. Ha szerencseje van a szomszedsagnak, akkor rovid uton kilovik a a bohocot es holnap nem kell felni attol, hogy lefizeti a kauciot es ujra az utcan van kozbuntenyezni...

Vannak helyzetek amikor a rasszizmus nemcsak elony, hanem KIVANATOS is. A ciganyok iszonytosan nagy szamban kovetnek el buntetteket a Magyarok terhere. A polgarhaborus helyzet csak egy szikran mulik...

Ha a dzsekak igazan a bunuldozes es nem a Magyar Garda es a JOBBIK PART bekes tunteteseiit zavargatnak, akkor CSAKIS a ciganyokat kellene , hogy "molesztaljak", ami persze egyenerteku lenne a bunozes csokkenesevel. Valakik a szelsobalon azonban nem ezt akarjak... Nekik a 'ciganykartya' az uto.

SZAVAZZ A JOBBIK PARTRA a Jobb Magyar Jovore!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.