Petre Cozma, a februárban meggyilkolt Marian Cozma édesapja nem képes megemészteni fia elvesztését.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
messzelato
Szerintem rá kéne bízni a szerbekre az ügyet.Beszéljék meg a történteket,nehogy az legyen hogy a magyarokra fújnak majd az enyhe ítélet miatt.Kerülendő a nemzetközi konfliktus.
reallatas
@ugyeugye: Az ő népcsoportjukra az előre való gondolkodás abszollúte de nem jellemző. A példák százaival lehet bármikor illusztrálni a kérdést, s ha valaki jól ismeri a problémát, hát szerénytelenség nélkül állítom, hogy én igen.
messzelato
@reallatas: szerintem nincs igazad..:) az nem előre gondolkodás ha gyógyszert szed hogy aztán sérült gyerek szülessen és nagyobb legyen a támogatás?
Látod mégis csak tudnak előre gondolkodni.
ugyeugye
"az ország szégyenei vagyunk" - mondta az egyik.
reallatas
@messzelato: /ma, 14.02/ Naná, hogy tudnak, csak igen sajátos formában, ami általában antagonisztikusan ellentmond az európai civilizációnak, mondjam morális trendeknek. Tudod e mi az, hogy khanyalló? Üdv.
messzelato
@reallatas: Üdv!
Szerintem semmilyen civilizációba nem férnek bele.Mert ha igen akkor az már nem civilizáció.Ez ugyanis nem civilizált viselkedés.
A válaszom pedig: nem.
Talán valami betegség?Úgy hangzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.