Petre Cozma, a februárban meggyilkolt Marian Cozma édesapja nem képes megemészteni fia elvesztését.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ugyeugye
este megnéztem az olaszliszkai per tárgyalását. sztem ez is ugyanolyan lesz. nem fogunk megnyugvást kapni. :(((
Kakastoll
Az egészben az a legundorítóbb, amikor egy tanút megesketnek a mittudommire, hogy csakis az igazat mondja, és később visszavonja minden szavát .....ami szintén büntetendő lennel de azzal már nem foglalkoznak.
Itt is ilyesmi folyik....minden nap másként adják elő, csakhogy tovább nyúzhassák az időt.
ugyeugye
@Kakastoll: a sírva fakadás is tetszett. h nem bírja a börtönt.
de a legjobb az apa volt. h 40 évesen nem kaphat 30 évet, mert az a biztos halál. nagy tévedés. a biztos halál a Tanárúr meggyilkolása volt.
Az ügyvédek gondatlanságra hivatkoztak . brrrrrr. hogy lehet gondatlanságból meglincselni egy embert?
annyira felzaklatott! nem is tudom, h bírják ezt a lányai, a családja? minden részvétem az övék!
1951
Lehet,hogy elérkezett az idő az ítélkezési gyakorlat és a büntetéskiszabás mértékének kodifikálására is? Jó lenne ezen is elgondolkodni,ennek is itt lenne az ideje véleményem szerint!!
reallatas
Nyugi csak működik a kificamodott magyar joggyakorlat, s a jogállamiság ismét dühöng! Meddig még???
messzelato
@Kakastoll: Talán hamistanuzásért vád alá kéne vonni.De nem nagyon működik a magyar joggyakorlat.Vagy csak bizonyos esetekben?

@ugyeugye: Én is a családot sajnálom a legjobban.Kapnak bármilyen kártérítést vagy ilyesmi?Nem mintha az visszahozná Szögi Lajost az élők sorába, de még enyhíteni sem akarják a fájdalmukat.Kit érdekel kit hány évre bűntetnek?Ha elkövette a szörnyű bűntettet,válalja afelelőséget!Elöbb kellett volna meggondolni,nem?
messzelato
Szerintem rá kéne bízni a szerbekre az ügyet.Beszéljék meg a történteket,nehogy az legyen hogy a magyarokra fújnak majd az enyhe ítélet miatt.Kerülendő a nemzetközi konfliktus.
reallatas
@ugyeugye: Az ő népcsoportjukra az előre való gondolkodás abszollúte de nem jellemző. A példák százaival lehet bármikor illusztrálni a kérdést, s ha valaki jól ismeri a problémát, hát szerénytelenség nélkül állítom, hogy én igen.
messzelato
@reallatas: szerintem nincs igazad..:) az nem előre gondolkodás ha gyógyszert szed hogy aztán sérült gyerek szülessen és nagyobb legyen a támogatás?
Látod mégis csak tudnak előre gondolkodni.
ugyeugye
"az ország szégyenei vagyunk" - mondta az egyik.
reallatas
@messzelato: /ma, 14.02/ Naná, hogy tudnak, csak igen sajátos formában, ami általában antagonisztikusan ellentmond az európai civilizációnak, mondjam morális trendeknek. Tudod e mi az, hogy khanyalló? Üdv.
messzelato
@reallatas: Üdv!
Szerintem semmilyen civilizációba nem férnek bele.Mert ha igen akkor az már nem civilizáció.Ez ugyanis nem civilizált viselkedés.
A válaszom pedig: nem.
Talán valami betegség?Úgy hangzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.