Kis házi kommandók, könyvtárak, lopás, \"gyilkosok\".

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@gondolkodo: Esetleg az elszámoltatás és a Btk tárgykörébe...

Különben - hangsúlyozom nem vagyok híve ennek a temetkezési formának, főleg nem az extrém kivitelének a szórásnak.
Az ember jó ha tudja, hogy hol nyugszanak a szerettei és általában a szemetet meg a veszélyes hulladékot szokás eltüzelni.
De hát sok fajta ízlés létezik.

Amúgy éppen Heine korában volt ennek az ősi temetkezési formának az újabbkori reneszánsza, mert a Siemens-Martin kemencék kifejlesztésével sikerült létrehozni a valóban üzembiztosan működő gépesített temetkezési rendszert.
És kezdetben a római Katolikus Egyház meglehetősen rigorózusan tiltotta is híveinek az ilyen temetkezést.
Az első ilyen építmény a Kerepesi (Fiumei úti) temetőben épült a harmincas években, maga az épület most is áll és mint a Fővárosi Temetkezési Intézet központi irodaépülete funkcionál. Eredetileg sóskúti mészkőlapokkal volt burkolva.
A gépészeti berendezései német gyártmányúak voltak, de Budapesten soha nem engedték beüzemelni, hanem elvitték azokat Debrecenbe. Ugyanazok a jellegzetes fekete öntöttvas ajtós berendezések voltak, amelyet minden holo témájú kiadványban-, filmben bemutatnak.
Az a temető református volt, akik nem kifogásolták a telepítését.

A második világháború után épült fel az impozáns - ravatalozókat is magába foglaló épület és ezekkel a kemencékkel indult az üzem először az országban. Még a '70-es években is ezekkel üzemelt, majd átépítették és kialakult korszerű svéd TABO kemencékkel a mostani elrendezés.
Jelenleg egy föld alatti kör alakú üvegtetős épületben vannak felállítva körívben a kemencék amelyeket ha minden igaz hazai gyártmányú Hőtechnika Vállalat által gyártott berendezésekre más ott is lecseréltek.
Jelenleg a Hőtechnika által gyártott berendezések - amelyek számítógép vezérlésűek - a legelterjedtebbek az országban.
furfang
@gcsabi: Én pedig neked örülök, hogy van valaki aki szintén nem rest utána nézni a dolgoknak. Mindig utáltam ha meg akartak vezetni, és mindig én szégyelltem magam, még ha nem is sikerült, hogy ennyire maflának látszom, hogy megkísérlik?
klicskó
A fasisztákra fogok szavazni, döntöttem el, mire a Körútra kiértem. A fasisztákra leszek muszáj szavazni. Nem tehetek majd mást. Rájuk kell szavaznia minden tisztességes, demokratikus magyar polgárnak. Másképp nem lesz soha tisztességes, demokratikus polgári Magyarország.
A Jobbikra kell szavazni.
Bächer Iván: Séta (tárca, részletek)

Nyilván egy ilyen irással Bächer nem lopta be a jobbikosok szívébe magát.
Az, hogy a Magyar Demokratikus Charta rögtön tiltakozott, érthető. Ezt a szervezetet Gyurcsány Ferenc hozta létre. Nyilván Vásárhelyi Máriával is értekezett előtte, volt rá alkalom, mivel az új Gyurcsány-lak előző tulajdonosa Vásárhelyi-Dés volt (66 millió, ebben lehet, hogy a tiltakozás honoráriuma is benne volt :))).

Az már kevésbé érthető, hogy Molnár Oszkár kijelentése ellen szintén tiltakozott a Charta, de Veress János feleségének hasonló tartalmú kijelentésére már nem reagált.

Felesleges túl nagy jelentőséget tulajdonítani az ilyen cikkeknek. Politikai adok-kapok.
A két nagy nagy párt újságírói csatázgatnak egymással.
Nincs jelentősége.
51kacsa
@furfang: Ha ez valóban panflet, s persze abszurd is, feltételez egyfajta intelligenciát, hogy a dolgok a helyére kerüljenek. Csakhogy a szükséges intelligencia megvan Mindenkiben?
furfang
@51kacsa: Nincs!!! De törekedni kell rá.
gondolkodo
@51kacsa: Nincs! - és sajnos ez nem a "mindenkivel a maga nyelvén!" eset!

@furfang: Törekedni kell! - de csak olyannal érdemes, amit megért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.