A katolikus, református és evangélikus egyház megütközéssel értesült az október 5-én elfogadott népszámlálásról szóló törvény szövegéről, mert a jogszabály szerint nem kérdezhetik meg a 2011-es népszámláláson a vallási, felekezeti hovatartozást. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház erről szóló közleményüket szerdán juttatták el az MTI-hez. A közlemény szerint tekintettel arra, hogy a köztársasági elnök néhány napja visszaküldte az Országgyűlésnek megfontolásra az elfogadott törvényt, a három egyház vezetői a döntéshozók figyelmébe ajánlják, hogy a 2011-es népszámlálás kérdőívén szerepeljen a vallási hovatartozásra vonatkozó kérdés.

Forrás: facebook.com
Feltöltő: satan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
De miért kéne hívőnek leni? Az egyház is egyfajta politikai hatalom, ami nem biztos, hogy helyénvaló. Híveket meg megtudják számolni a misén, ha akarják.
szaboria
@orogordog: Tökéletesen igazadvan többzör elöfudul, hogy meg csavarva de ugyan arról van szó.
Borsi
Gyerekek megint olyan nagy lenne a baj, hogy az isten pénze sem lesz elegendő?
luciferi
@Borsi: ez jó.:))
Egyébként meg a katolikus egyház birtokolja a legnagyobb mértékű ingó, és ingatlan vagyont a világon. Nem is értem, hogy miért a zsidókat csesztetik a vagyon miatt. Semmi ételme. A katolikus egyház a piros ász, mindent visz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.