- Mit ad nekünk a liba? - Töpörtyűt. - És még? - Még töpörtyűt! - Mást nem, hát mi van éjjel a fejed alatt? - Párna. - Na, és mi van abban a párnában? - Toll. - Na, hát akkor mit ad még nekünk a liba? - Töpörtyűt!

Forrás: nol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@furfang: Mondjuk ebben a formában is van valami. De mégis ammondó vagyok, hogy ameddig a demokrácia fogalmát úgy képezzük le, hogy összetévesszük a szabadság fogalmát a szabadosság fogalmával, illetve nem értjük meg, hogy a régi jó elmélet örökzőld, miszerint rend a lalke mindennek, vagy nem vesszük tudomásul, hogy a demokrácia léte is egyfajta sajátos morális fizikai rend fenntartásával működtethető csakis.Persze ehhez kellenének igazi demokraták is, no ott fenn a magaslesen.
grti7336
Nincs itt semmi probléma. Debreceni József Orbán korábbi időszakának rajzát
tette közszemlére az Osiris Kiadónál 2002-ben. Ebben mindent szó szerint megírt a
"vezír"-ről, amit a nevezett nem vitatott. A könyvet mindenkinek ajánlom olvasásra,
aki még elhiszi, hogy O.V. ebben az országban alternatíva. (Úgy látszik, hogy
Gy. F. ennél jobb értékelést kapott. Debreceni talán összehasonlította O.V-val és a liberális elvek alapján minősítette.)
furfang
@grti7336: olvastam, és ezzel együtt csak Orbánék az alternatíva, változatlanul ezt tartom, mivel nincs ez időtájt más kipróbált alternatíva. Akik most vannak az katasztrófa, képességek, és morál szempontjából is.

marlin
@furfang: Amikor az Orbán (a vezír) az elmúlt évek politikai színpadán a liberálistól a keresztyén- konzervatívig összevissza forgott, mint a majom farkán a stanicli, (kacsintgatva a szélsőjobbra is, meg a Thürmerékre is) szavad se volt!!
A Dereczeni meg ha olyat ír ami nem tetszik, akkor meg jön a "kettős mérce"??
furfang
@marlin: Én azt abszolút nem tartom bűnnek, ha valakinek változik a világnézete. Az enyém is nagyon sokat változott. Mint mondják, csak az ökör következetes. Dáviddal sem az a bajom pl. hogy teljesen átment neoliberálisba, hanem, hogy nem vállalja, amivé vált. Az mszp-vel is az a gondom, hogy nem szocialista, holott ezzel eteti akit lehet. Debrecenivel meg azt hiszem az az averzióm, hogy érdekből simára és fényesre nyal dolgokat, bárkinek, aki jól megfizeti. És azt, hogy éppen Gyurcsánynak, azt épeszű, és egy picit is a magyarság iránt elkötelezett ember nem tenné. Plusz nem túl férfias ez az imádat.
ember
Sohasem gondoltam régen, hogy Debreczeni ekkorát fordul- de láttunk már ilyet a történelemben nagyobb személyiségektől is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.