A bruttó hazai termék (GDP) 7,2 százalékkal csökkent 2009 harmadik negyedévében az egy évvel korábbihoz képest. Durva. Nagyon durva ... És: Az OTP 45,9 milliárd forintos konszolidált adózás utáni eredményt ért el 2009 harmadik negyedévében, ami 35 százalékkal magasabb az elemzői várakozásoknál. A bankcsoport július-szeptemberi teljesítménye így 9 százalékkal magasabb volt az előző negyedévi nyereségnél. Így az első háromnegyed év nyeresége megközelíti a 130 milliárd forintot, az OTP 150 milliárd forintos éves eredménytervéhez tehát már elegendő egy 20 milliárd forint körüli utolsó negyedévet produkálniuk, ami biztosan meglesz.

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
A gazdasági válság nagy előnye,hogy a megtermelt extra profitot el lehetett könyvelni veszteségként.
Ma befektettem a tőzsdén 100 millió Dolllárt,holnap egy fabatkát sem ér.
Azaz a pénz valahol még mindíg megvan és dolgozik de könyvelési tételként a veszteségek oldalán jelentkezik.
Jó nem?
bigyibogyo
azt felvette a programjaba barmelyik part is,h a bankok allamositasa, kamatok emberi szintre csokkentese?
volt atalgember szamara is ertheto video yutube -on, talan ez: www.youtube.com/watch?v=HvEn01gptT4&feature=related
messzelato
Ez a szabad rablás.És a válság címen a privát bankokat tolták meg a mi pénzünkel.Minket pedig leszartak és a kamatokat is mi fizetjük.Vonuljon ki az összes külföldi bank innen és vegye át magyar a helyét!DE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN SZIGORÚ FELÜGYELET MELLETT ,HOGY HAVONTA ELSZÁMOLTASÁK AZOKAT IS!!!!!!!!
Elég a rablásból!
grti7336
Amit már előre tudtunk, azt hivatalosan is elismerték...
Nem lehetne ebből a profitból feltölteni az "inségalapot" ?
reallatas
No ehhez csak annyit, hogy a közelmúltban az egyik neves Nóbel díjjas Német közgazdász úgy aposztrofálta, az állam által konszolidációként bankoknak kifizetzett összeget, hogy az nem más mint a társadalom kárára elkövetett lopás. Elhangzott a ripórt nemrég a Kossuth rádióban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.