Pók Attila történész szerint ahogy egyre többen csalódnak a demokráciában, úgy válik egyre szimpatikusabbá az erős kezű vezető. A kormányzó megítélése most formálódik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hege
Szerintem nem helyes dolog őt népszerüsiteni,sok rosszat tett,akárcsak a kommunisták.Egyik diktatúra sem jó.A fő baj a rossz gazdasági helyzet,a munkanélküliség,és a nem nyugati szintű fizetések,a nyugati szintű árakhoz.
SELIG
Szomorú, hogy ez van. Nálam már megformálódott a megítélése régebben. Nem kell ahhoz Horthyhoz hasonlítani, hogy valaki erős kezű legyen. Nem volt annyira jó kormányzónak és politikusnak sem.
Az más, hogy itt csak erős kéz tudna rendet rakni és az, hogy demokrácia az ebben az országban mást jelent.
Kakastoll
Azt viszont tudta, hogy mikor kellett volna kiszállni a háborúból....ha rá hallgatnak most nem itt lennénk.
bigyibogyo
a legidealisabb egy nem oncelu diktatura lenne szeritnem. ahol 1 ember dont mindenben, de a donteseiben csak 1 dologra figyel: az orszagra. lehet bekellene rakni 1 PC -t a barsonyszekbe :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.