Az MSZP alelnöke szerint már december 12. előtt dönteni kell a párt miniszterelnök-jelöltjéről.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@klicskó: És ezt most vegyük fenyegetésnek? :-))
klicskó
A stigma testi jegy, vagy fájdalom, amely olyan testtájakon jelenik meg, ami Jézus keresztrefeszítését idézi, természetfeletti, és csodás.

Az MSZP-nél másról van szó.
Ők leprások. és ahogy rohadnak, mindig leesik egy darab belőlük. Hol egy Hunvald, hol egy Zuschlag.

Csubaka
:)

furfang
@Csubaka: hát ha még oda se, akkor magánzsebekbe, a többivel együtt. Egyébként nálunk a legmagasabbak a közműdíjak. ( és a bérek lassan a legalacsonyabbak) szép békaperspektívát rendeztek nekünk pártunk és kormányunk jelesei.
kiscserkész
@Selkirkrex: Szerintem, ha barátaikra bíznánk a hitelek visszaszedését, aki ész nélkül adták nekik az olcsóbb volna nekünk. Nekik meg durva mivel azok igazán kiforgatnák a vagyonukból. Mi meg tisztalappal hitel nélkül folytassuk az újjáépítést. Tudod így nem adunk a sztárügyvédeknek megtollasodni esélyt hogy évekig húzzák ezeknek a szemeteknek az ügyét.
barew7
@benhur: Sajnos a globális világhatalom nem csak Hazánkat,hanem az egész világot próbálja az irányítása alá gyűrni folyamatosan. Példának okáért mondjuk a" The Georgia Guidestones" vagy a "Fema camps", vagy "500000 plastic coffins" keresőszót bepötyögteti valaki a Google képkeresőbe , netán a YouTube keresőbe, érdekes dolgokat fog találni. Veszélyes dolog ez az internet!!!
Ezt sem látni a köz TV-n:
video.google.com/videoplay?docid=-7200919364311734317&ei=c4DjSoWdCJPc2gKEqc2XAQ&q=zeitgeist+addendum+magyar+szinkronnal#

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.