Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztert kérdeztük – a sajóbábonyi atrocitások kapcsán. A rendőrségi létszámról, a rendőrök hatásköréről, a törvényi szabályozásról, a "polgárháború előtti helyzetről", a betiltott Magyar Gárdáról.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Katica1980
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
Roppant magasztos tervek, minden terv általában annyit ér, amennyi abból meg is valósul. Mindíg a vegrehajtásnál jelentkeznek a gondok.
Borsi
@reallatas: Ám a végrehajtási problémák már az új Rendészeti minisztert fogják terhelni.
Wik
tudja ez a szerencsétlen kreatúra hogy miről beszél ?

"A bűnesetek, különösen a kiemelt bűnesetek száma csökkent,"

Magyarországon a rabszolgatartás, rablás a nyilt utcán fényes nappal, a lakosság egyrészének folyamatos terrorizálása folyik, ez meg itt összevissza hablatyol
bigyibogyo
@Wik: en a szalagsoros cegeket szoktam rabszolga farm -nak hivni. ahol 3 muszakban gornyedve dolgoznak betanitott munkasok...
poen az,h telleg volt valami rabszlgauzem szeru Eger hataran. talan mongolok dolgoztak benne. nem jartak ki az uzem teruelterol. ott dolgoztak es ott eltek. vasarolni sem nagyon lehetett latni oket...akkor meseltek ezt mikor megdobbentem,h kinaban mi folyik a gyarakban.
szöszmösz
"szubjektív közbiztonság" érzet rossz, az objektív közbiztonsággal meg mi a helyzet?
Engem a realítások mindig jobban érdekelnek, annál is inkább mert el tudom képzelni, hogy a munkából haza tartó fiamat kirabolják , de nagyon fájó, hogy a valóságban is megtörtént.
Kakastoll
A csodaszép szónoklatból azért még is hiányzik valami. Bármilyen nem cigány garázdaság esetén hangosan fenyekedett, hogy a garázdákat márpedig szigorúan meg fogják büntetni.....most semmi, még egy halvány célzás se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.