A Legfőbb Ügyészség állásfoglalása szerint a betiltott Magyar Gárda és az Új Magyar Gárda között nincs különbség, így mindkettőre az új, szigorúbb szabályok érvényesek - mondta az MR1-Kossuth Rádió reggeli műsorában az országos rendőrfőkapitány.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuzsu
Hogy ez a tehetetlen f-sz még a helyén van...
bigyibogyo
"A nagyobb probléma szerinte az, hogy Magyarországon ma lehetnek olyan felelős politikai tényezők, akik arra buzdítanak, hogy egy bíróság jogerős ítéletét nem kell betartani."
ezt piszok jol latja....

"konfliktuskezelő képzést indítanak a közterületeken szolgáló rendőröknek, hogy empatikusabban és előítélet-mentesen tudjanak intézkedni"
jah, igazoltatja a gardistat, az meg feljelenti. mint kiderult ezzel szorakoznak. egesz biztos eloitelet metnes lesz. kovetkezonel mar lazabol megy a feljelentes :P nade egy betiltott szervezet aminek a fo beveteli forrasa a rendorseg szivatasabol jon ne is varjon mast.
kiscserkész
Nagyobb hangsúlyt kellene, fektetni a cigánybűnözés felszámolására megy az OCÖ, mint bűnszervezet feloszlatására a rendőrségnek. Arra ősz társadalmi igény van, míg a jobbik és a gárda csak a balliberális kormányra meg egy két f@szfejre nézve jelent potenciális veszélyt. De talán ezért is van nagy támogatottsága, ami napról napra nő, mert az embereknek elege van a zsidó vezérelt rendőrségből meg a cigánybűnözésből. Hát, Adjon az Isten!.....Szebb jövőt. És egy szép balliberális menttess tavaszt.
Kakastoll
Két tojás között sincs.....úgy ránézésre.
Sííva
Nem jól látja!!!! A nagyobb probléma az, hogy Magyarországon ma lehet olyan réteg (a cigány kisebbség életszemléletén változtani nem akaró rétege) akiket a felelős politikai tényezők arra buzdítanak, hogy egy bíróság jogerős itéletét
és az alapvető emberi együttélés szabályait nem kell betartani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.