Belecska, a falu, ahol hat éve nem kellett rendszeres szociális segélyt fizetni senkinek. Belecskán gyümölcsöt, zöldséget termelnek és még el is tudják adni mind egy szálig. Van a munkákhoz földjük, gépparkjuk és legfőképp van akarat és munkamorál. És van egy ember, a polgármester, aki a hét öt munkanapjából hármat pályázatírással tölt... Lehet így is csinálni...

Forrás: elestar.hu
Feltöltő: vismaior
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Itt van egy példa amit a többi vidéki polgármesterek is követhetnének.Mert nagyon sok településen sok a parlagon levő földterület.Csak osszefogás kérdése lenne.
furfang
De jó ilyet is olvasni, reményre ad okot. Minden esetre az kiderült az interjúból, hogy szigorúság és következetesség van a munkavégzéssel kapcsolatban. Máshogy nem megy.
gcsabi
Valahogy így gondolkozik és gondoskodik egy igazán jó polgármester!
Számomra az elmult évek egyik legnagyobb butasághalmaza azok a értelmetlenül és hozzáértés nélkül elherdált súlyos pályázati 100 milliárdok,amiket 40cm-es kilátókra, csicsás szökőkutakkal tüzdelt belvárosrekonstrukciókra, kerékpáros pihenőnek csúfolt fatönkökre,világörökség kapura .....
szöszmösz
De jó ilyet olvasni. Vissza adja a hitemet az emberekben, akik, ha értelmes munkát kapnak és egyéni érdekeltségük is van képesek összefogni és közösen tenni életük gazdagításáért. Sok ilyen polgármestert kivánok kis hazánkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.