A következő kormány legalább ötmilliárd eurónyi hiteltartalékkal gazdálkodhat - mondta Bajnai Gordon lapunknak adott interjújában. A miniszterelnök szerint az IMF-hitel meghosszabbításáról a következő kabinet kell hogy döntsön, de úgy véli, lenne értelme a hosszabbításnak. Bajnai egyértelművé tette az MTV finanszírozásával kapcsolatban: ha a köztévé letesz egy hiteles üzleti-gazdálkodási tervet és ahhoz illeszkedő, valóban a köz szolgálatát jelentő szakmai teljesítményt vállal, a kormány ehhez a tervhez megadja a támogatást. Akkor is, ha a jelenleginél több forrásra van szükség. De előbb látni akarják azt a bizonyos tervet.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
@Kakastoll: 2002-ben indultak 300 milliárd tartalékkal, 2010-ben leadják az országot 5 milliárd euro HITEL tartalékkal!
Hogy döglött volna meg időben az a jó magyar puma....
furfang
@orogordog:"a "világ rajtuk neve"t című írást juttatja eszembe." Nevetnivalója eddig volt a világnak rajtunk, hiszen mindent megkapott mindenki, ha valamire fájt a foga az országból, vagy valami értékeset kiszemelt a javainkból, sőt az ország vezetői helybe vitték az árut, hamis gyöngyökért.

" Hűtlen kezelés fogalma sem tiszta számukra. " És ugyan miért nem? Mert a törvényeket úgy alkották, hogy a felelősség nem megfogható, vagy eloszlik bizottságok között, vagy nincs konkrétan megfogalmazva a szerződésekben. Másképpen nem fordulhatna elő, hogy pl. a BKV-nál érdemtelenül kifizetett tízmilliós végkielégítéseket ne lehetne visszavonni. Elég lenne annyi, hogy eleget tett az intézmény pozitív irányba történő elmozdításához, segítette, az adósságok lefaragását? Nem! Akkor nem jár a végkielégítés. Csupán azért, hogy valaki eltölt jó pénzért néhány hónapot egy cégnél, ráadásul a cég még lejjebb csúszik a mérlegadatait nézve, akkor mi a fenére kell fizetni? Azért, hogy segített a rombolásban? Ehhez ilyen törvények kellenek, amik ezt lehetővé teszik.Ja és egy nép, amelyik igénytelen és beéri azzal a sorssal, amit ez a vezető réteg ni szánt, és szépen csendben nyomorog, vagy meghal. Ez az éeltképtelen nép kell hozzá. Lásd a svájci balosokat szétvertek mindent, de max. a vízágyút vetették be ellenük, nem nyomorították meg őket csupán csak azért, mert egy ellenzéki rendezvényen részt vettek. Ez a demokrácia nagyon csecsemő cipőben jár.
orogordog
@furfang: Ebben egyetértek veled. De a kiút az még hiányzik, Bajnai, Orbán nem viszi ki az országot ebből a kátyúból, vagy már mocsárból.
furfang
@orogordog: Bajnai produktumában most gyönyörködhetünk. Orbánt már láttuk, és ha félreteszed az ellenszenved, be kell, hogy lásd, akkor volt az ország konjuktúrában egydül a 20 év alatt ,előtte se, utána se. Ez adhat némi reményre okot, bár gúzsban táncolni nem lehet, ráadásul a mostani el...szós kormánypártok hívei és médiumai a jelenlegi és saját hordalékukat a következő kormány bűneiként fogják harsogni kelettől nyugatig. Ez várna a Jobbikra is, ha kormányzó párt lenne azzal a különbséggel, hogy őket a hitelezők nem hogy nem fogadták el, de kellő ellenérzéssel vannak irányukban ahhoz, hogy esetleg ne finanszírozzák tovább a dolgainkat. Enélkül pedig megáll az élet, nem fizetnek nyugdíjat, bért, nincs közszolgáltatás, kampec. Ki van ez találva ám a nyugat és Gyurcsány jóvoltából most már Moszkva részéről, is, hogy ezer pórázon lógunk, melynek a vége a markukban van. Ezt semmi hiú ábránd nem írhatja felül ez a realitás!!!
pacsirta
@furfang:mindent leírtál helyettem!
Egyetértünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.