"Elképesztő! Mi a csuda történt Orbánnal, hogy szűk három hét alatt az új állam elszánt építőjéből a régi (nem kevésbé elszánt) védelmezőjévé változott?" - kérdezi Debreczeni József.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Össze kellene állitani az utsó egy hónapban Orbán kijelentésit igen meg lepődne mindenki. Vezethetne egy naplót hol mit mondott mert röhejes az egész . Egyik helyen ezt a másikhelyen azt mond.
grti7336
"Igazmondó Viki" megint lebukott. (Sokan ennek ellenére még a narancsnál is jobban szeretik.)
furfang
Debreceni ( és még sokan mások) bele vannak buggyanva Orbán gyűlöletükbe. Ezzel kelnek, ezzel fekszenek nagyon szeretném tudni, mi okozhatja ezt az állandó, kényszeres, mélyről jövő érzelmi sokkot pl.Debreceninél. Olyan, mint egy visszautasított hősszerelmes, aki nem tudja megbocsátani az imádottnak az elutasítást. ( Egy jó pszichológus azonnal rávágná a diagnózist)
szöszmösz
Azért nekem az"Én és Putyin" is mond valami fontosat.A hónap elején még azt is olvashattuk. hogy " Orbán beszólt Putyinnak".
pacsirta
Már megint Orbán fóbia van??
Debreczeni, jobb lenne, ha nem szólalna meg!
luciferi
@pacsirta: mennyiben más, mint a Gyurcsány fóbia??
Ahogy vidéken mondják: két köcsög egy dudás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.