Az orosz kormánypárt kongresszusának persze nem csak ő volt a vendége, kívüle még több százan, akik éppúgy nem jutottak Putyin "dácsája" közelébe, mint a Fidesz elnöke. Akiről az se tudható biztosan, milyen minőségében hívták meg a kongresszusra. Saját honlapja szerint: "A Fidesz elnöke az Európai Néppárt alelnökeként kapott meghívást a kormányzó Egységes Oroszország párt XI. kongreszszusára, ahol négyszemközt tárgyalt a volt orosz elnökkel, jelenlegi miniszterelnökkel". Ez a szöveg a kongresszus napjától olvasható, négy napra rá ellenben maga Orbán mondta a Magyar Televízióban Betlen Jánosnak, hogy "a meghívólevelet az orosz parlament elnöke küldte egyébként... úgy küldte, hogy meghívom Önt mint a Fidesz elnökét".

Forrás: nol.hu
Feltöltő: gyulabors
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Ha valaki látleletet akar kapni, hogy hányan szavazzák majd vissza az mszpt, csak oda kell kattintani egy olyan cikkre, ahol Orbán mint negatív figura megjelenik. Szép párbeszédek alakulnak ki egymást túllihegve a kajánkodásban, lejáratásban. Pedig, ha kilépnétek a házatok elé, és szétnéznétek, hát van ott mit sepregetni az az érzésem. Ezekkel a dumákkal csak a hozzátok tartozó jómódúakat tudjátok megetetni újra, a szegényebbeket a pénztárcájuk, az eszesebbeket pedig az eszük nem hagy beállni újra a " kórus törzsközönségébe".
luciferi
@furfang: kórus márpedig minden oldalon van!
klicskó
Vlagyimir Putyin orosz kormányfő szóvivője, Dmitrij Peszkov a következőket mondta:
"Valóban megvitattunk egy sor kérdést, amelyek hasznosak lehetnek az orosz-magyar kapcsolatok továbbfejlesztésében. Meglehetősen szilárd alapon állnak a kapcsolatok, természetesen nagy lehetőség van a kétoldalú kapcsolatok elmélyítésére és szélesítésére. Új dinamikát is kaphatnak. Ami pedig a 21. századi partnerséget illeti, nem lehet úgy csinálni a dolgokat, mint a múlt században. Mit jelent az, hogy új alapokra? Mi mindenféle módon kölcsönösen hasznos alapon akarjuk alakítani Magyarországgal."

MR Krónika rip. Nemes Gábor

Tárgyaltak? Tárgyaltak.

Igaz, Putyin vacsorázni Gyurcsányt vitte. :DD
marlin
@furfang: Akkor most tényleg hazudott az Orbán?? (vagy csak a Szíjjártó hazudott??)
furfang
@marlin: miért hazudott? Azt mondták az oroszok, hogy nem tárgyalt Orbán és Putyin?
De ettől függetlenül verejtékszagú, ahogy állandóan Orbán hazug mívoltát akarjátok erőltetni. Azt hisztitek, hogy ezzel sikerül kisebbíteni Gyurcsány és az egész bagázs erkölcstelenségeit? Ugyan marlin nem lehetsz ennyire naiv, Gyurcsányék csapata megalapozta jó hírnevét, amihez Orbánék közel sem jönnek. Mellesleg, ha van kedved ajánlok egy index cikket : index.hu/belfold/olajharmadik/ az olajügyekkel kapcsolatban, meg az érintettséggel. Tény, hogy sokan, sok helyről benne voltak a nagy bizniszben, de kedvenc miniszterelnököd ott is jeleskedett! Érdekes Orbán nem.
luciferi
@furfang: "Érdekes Orbán nem. "

No-no... Szted miért Pintér lett a belügyére, aki maga is nyakig benne volt . Politikában nincsenek véletlenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.