Szombaton délután történt az eset a Csongrád megyei kisváros Zrínyi utcájában, ahol a helyi körzeti megbízott egy cigány család veszekedésnél intézkedett. Mikor a rendőr lecsillapított mindenkit, s távozni készült, látta a szeme sarkából, hogy az egyik családtag, egy 29 éves cigány férfi elindult felé kezében egy késsel. A rendőr megfordult, s felszólította a férfit, hogy tegye le a kést. Mivel az nem hallgatott rá, a rendőr előkapta fegyverét, s a támadóra fogva azt. A fiatal férfi erre sarkon fordult, s elmenekült. A támadót a hódmezővásárhelyi rendőrök fogták el, akiket a körzeti megbízott rádióján keresztül, a pánikgomb megnyomásával riasztott az események közben. A késsel támadó férfit őrizetbe vették, ellene felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás a Szegedi Nyomozó Ügyészségen. A bíróság a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@gcsabi: a punci egyreszt jo
masreszt lattad az embereket kiabalni,h lottek volna elessel a rendoroket molotov koktellal/utcakovel dobalok koze? mert en nem
mind a 2 esetben hatosagi szemelyre fegyverrel tamad...
batukán
@reallatas: Ezt most meleg szívvel mondtad? Azért mégis csak férfi vagyok! Vagy már nem? Na most bekavartál, összezavarodtam!:-)
gcsabi
@bigyibogyo: Politikai tüntetőkre kb. a kínaiak lőttek éles lőszerrel utoljára ,a Tienanmen téren.
Gratulálok a magas fokú szabdságjogi érzékenységedhez, ahogy egy politikai tüntetés résztvevőit egy késsel rendőrre támadó bűnözővel bírod összehasonlítanod.
Ha ezt a magasröptű logikát használnák: " lojjek. csak ne legyen kettos merce itt sem. aki lehajolt az utcakoert azt is lekellett volna." Fél europa /Párizs,Berlin az összes G8-konferencia helyszine stb./ hullahegyekkel lenne tele!
bigyibogyo
@gcsabi: azt mondod,h ha kozben kiabal a kessel tamado,h "fujj orban" akkor maris mentesul az alol,h rendorre tamad?
vagy hogy van ez? elmagyaraznad, pls?
picike
A szomorú az esetben,hogy nekik mindig van okuk támadni ok nélkül is .Itt a példa bármikor bárkire támadhatnak .
bigyibogyo
@picike: remelehetoleg jol meg is kapja a magaet. mivel bunozo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.