Késsel támad rá egy családi veszekedésnél békítően fellépő rendőrre egy fiatal férfi Mindszenten. A rendőr fegyverével térítette jobb belátásra a támadót – értesült a HavariaPress.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
oO, siman megkapja a 10 evet :) meg is erdemli
csak latnam mar,h az utcako dobalok es molotov koktel hajigalok is megkapjak. sajna erre kicsi az esely :/
Zsoel
@messzelato: Na igen. Miért van az, hogy a késsel, illetve a rendőrre támadás (meg láthatóan ezek kombinációja is) szinte kizárólag az integrálódásra vágyók körében tapasztalható?
Wik
@Zsoel: azért van mert hozzá tartozik a "kulturájukhoz" mint a kés a szamurájkard,az üvöltés , a káromkodás,a követelődzés és a hazugság.

és azért mert a fentieket nem tiltotta be az " abszurdisztáni kreatúra"
Zsoel
@Wik: E csodás kultúrát pedig nekünk, többségieknek, "tolerálnunk" kell, mert ez gazdagítja az ország összképét, ugye?
Wik
Zsoel
Mindent megtesznek hogy ránk kényszerítséka "kúlturájukat" ,csatasorba álltak ezért a megélhetési jogvédők, a megélhetésipolitikusok és ne feledjük azokat a "széplelkeket" akik (még !! biztonságban élnek !!) inkább elfordulnak,befogják a szemüket és fülüket hogy ne lássák,ne hallják mitörténik országszerte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.