Amikor a döntés rá esett, egy hétig gondolkozott. Családtagjai, barátai véleményét kérte ki, akik megpróbálták lebeszélni a jelöltség elvállalásáról. Mesterházy Attila azért vállalta a miniszterelnök-jelöltséget, mert - mint mondta - hisz abban, hogy lehet fordítani a pártok jelenlegi erősorrendjén.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Családjának és barátainak ezek szerint több empátiája van a társadalom többsége iránt,mert hogy Mesterházy Attila Úr sem fog egy jottányit sem előbbre haladni a társadalom polgárainak életkörülményei jobbítása érdekében, azt már most és itt borítékolom.Nem is fog érdekében állni, és hogy miért nem , azt most itt inkább nem részletezném! Inkább jobb lenne ezt az álszerénységet abba hagyni és önmagunkat adni,mert ennek a látványnak és látványtervezésnek ebben az országban épeszű ember nem ad hitelt!!
reallatas
Ambíciózus egyén, de talán egy hangyányit szűklátókörü, vagy még nincs kellő tapasztalata mondjam rutinja. Hinni valamiben nemes dolog, de annak megvalósítása, az egy másik tészta. A jelen légkörben az erőviszonyok megváltoztatása döntő mértékben erős utópia.
furfang
Milyen szerencse! Itt állnánk a jövő reménysége nélkül esetleg a sokat látott és próbált Kovács Lászlóval. Így meg mindkettő tehetségében fürdőzhetünk a kampány során.
51kacsa
A helyében én el sem vállaltam volna. Jelen körülmények között olyan, mintha saját nyakára kötné a kötelet, ami végén ott a nagy kő! Sz@rból várat nem lehet építeni.
gyulabors
@51kacsa: De milyen jó érzés tölti majd el, amikor miniszterelnök - jelölt úrként jelentik be a kampány rendezvényeken....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.