Aki unja a hosszas politikai elemzéseket, mégis rövid idő alatt szeretne képet kapni a belpolitikai helyzetről, annak az MSZP budapesti utcai kampányát ajánljuk. Két okból is: egyrészt, a sajtóban már az hírértékű volt, hogy a választókat manapság - hogy is mondjuk csak - inkább kerülő szocialisták közterekre települtek.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Hagyó Miklóst én a Parlementben láttam. Semmi gond nem volt vele, nem is látszott betegnek sem. Az is baj, ha Hagyó ott van, az is baj, ha hiányzik. Ejnye nyuszika.
gcsabi
Pedig milyen szép vágókép lehetett volna ehez a büszke kijelentéshez : „Nem csak BKV-botrányok meg Hunvald György történt az elmúlt években"
grti7336
Mesterházy jelszava a mellékelt kép alapján ez lehet: Aki bújt, aki nem én megyek
titeket megkeresni. Hányan lehettek még, akik hadrafoghatók vagytok ? Nos, nagyon kevesen.
bombi02
A címre reagálva: Nehogy megkeresse valaki!
szaboria
Bigyibogyo mivel te is tagja vagy a propeller szerkesztőinek kérlek irjál már érthetöbb szavakat mert tetszik amit irsz csak egy baj van néha sokára bogozom ki a szavak értelmét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.