"Nem arról van szó, hogy tagadnánk azt, hogy problémák vannak, de a probléma szóvá tételének ez a módja voltaképpen sértő az országra nézve".

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Dr.Sólyom László köztársasági elnök Úr vagy nem ebben az országban él, vagy hivatalánál és jövedelménél fogva semmit nem érzékel abból, ami ebben az országban történik.Valóban, a bánáti bazsarózsák tényleg mindenben ártatlanok!!
kamazuka
Nem kell megsértődni,ha kimondják az igazat.
Igen tény,hogy a jelenlegi gazdasági berendezkedés és irányvonal a jövőben nem lesz itt sajátossága ennek a régiónak,egyszóval borul a papírforma.
a magukat gazdasági szakembernek valló politikusok lefeküdtek a nagyob hatalmaknak,ám ennek hamarosan vége,s ha majd kérdőre vonjág őket ezért vagy azért itthon és külhonban,hát nem lennék a helyükben.
Láttam egy érdekes karikatúrát.A parlament egyik ablakából néz kifelé egy honatya,és felsóhajtva mondja a mellette állónak.
-Nemértem.
-Innen nézve olyan hülyének látszottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.