Érd - Legrosszabb rémálma vált valóra az érdi szerelmeseknek, amikor két pici gyermekükkel, Jocival (2) és Zolival (4) együtt három hónapra egy sötét pincébe bebörtönözte őket, hogy megszerezzék házukat a lakásmaffia.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
messzelato
@szaboria: Hidd el a valóság sokkal szörnyűbb mit amit a tv2 és rtl klub megpróbál neked beadagolni.A cenzúra jól működik.Ha kiderülne az lopások bűnözések valódi aránya és hogy ezeket kik követik el (beleértve a politikai bűnözést épp úgy mint a korrupciót vagy a cigánybűnözést) akkor a nép nagy réce pillanatok alatt utcára vonulna és megdöntené a jelenlegi rendszert.
Persze ez elkerülhetetlen mert be fog következni de az elvtársak más 20 éve takargatják a szart és már nagyon kevés kell hogy kidőljön az egész bele a nyakukba.és ha ez megtorlások nélkül fog végbemenni mint a mi híres "békés" rendszerváltásunk(ami egyébként csak több pártra oszlás volt semmi más) akkor tovább fog folytatódni az ország romba döntése.
bigyibogyo
@messzelato: igazabol erdekes amit irsz. nem pont uyg ahogy te gondolod. de erdekes,h milyen kemenyen mukodik a statisztika javito media cenzura a kommunista korszakbol rank maradt rendorsegi vezetok koreben.
Erre a legjobb pelda a Sziget kezdeti idoszakaban ha kimentel es mondtad,h egri vagy az elso kerdes az volt, hvan -e fuved. nem veletlenul, meg a patakparti viragagyasban is kender viragzott. ezzel szembe na rendorsegem szelrenyeket toltottek meg a lehallgatasi anyagot de nem tettek semmit mert egyszerubb volt az mondani,h Egerben nincs drog. es rogton javult a statisztika, hiszen nincs bunozes :)
mosolygos smiley-t raktam a vegere, de ez inkabb elkeseritoen szomoru.
messzelato
@bigyibogyo: Kérlek nézd meg az oldalamon az utoljára feltett cikket ezzel a címmel:A TV2 Mokka című műsora undorítóan elcsalja a szavazásokat!
Valami ilyesmire utaltam, hogyan is szeretnék befolyásolni átlagemberek gondolkodását.

"A történelmet a győztesek írják"
Wik
@messzelato: a cigánybűnőzést takargatják bizony. Védik a cigánybűnőzőt, semmi nem számít, szemrebbenés nélkül állította,hazudta bele milliók képébe ( a TV-be) a megélhetési jogvédő mohácsi hogy a Cozma gyilkosság csak disco baleset volt, az olaszliszkai lincselés meg csak közlekedési baleset.

Szemrebbenés nélkül hazudnak,mocskolódnak,védik egymást. Még soha nem fordult elő hogy egy cigány egy nem cigány mellé állt volna, (talán ha akadt volna ilyen a cigók ott ölik meg helyben !!) de a nem cigány "széplelkek" (van aki hányadéknak nevezi őket .....) mint a politikusaink egyrésze néhány szavazatért hagyja hogy büntetlenül működjön a lakásmaffia, a bodzaszedők is szépen gyarapodnak a védelmipénzekből, a csicskáztatókat (rabszolgatartókat) sem háborgatják,a gyerekeket, tanárokat is verhetik, mitszámít ha kirabolnak néhány tíz vagy száz családot,vagy agyonvernek néhány embert, gyereket?
Sem a politikusok, sem a "széplelkek" (hányadékok ?) nem fognak odamenni a csak és kizárólag bünőzésből (nagyon jól !) élő cigányokhoz ,( akiket egy egy faluban,kerületben már névszerint ismernek, nem titok a kilétük) hogy
megállítsák őket.Nem azt nem, inkább dumálnak tovább a megkülönböztetésről,a gyűlöletkeltésről. Tényleg hányni kell tőlük
inkvi
Ugyan! Cigány sincs, nem hogy maffia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.