Érd - Legrosszabb rémálma vált valóra az érdi szerelmeseknek, amikor két pici gyermekükkel, Jocival (2) és Zolival (4) együtt három hónapra egy sötét pincébe bebörtönözte őket, hogy megszerezzék házukat a lakásmaffia.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
messzelato
Persze a cigánybűnözés csak kitaláció!

Szebb Jövőt!
bigyibogyo
@messzelato: a cigany bunozes nem kitalacio. hanem egy hibas megfogalmazas. pont olyan mint a magyar bunozoes.
senki nem mondta,h nincsennek bunozo ciganyok. amikor ciganybunozest kiabalsz akkor annak is beszolsz aki viszont nem bunozo de cigany. cimket ragasztasz ra. raadasul aki probal ciganykent is becsueltesen elni de azt latja a bunoz menynivel jobban el nala es pluszba ot is bunozonek nezik akarhova megy mit fog tenni szeritned? erre mmondtak azt szociologusok,h a ciganybunozes mint kifejezes melyiti a szakadekot, noveli az ellentetet.
Zsoel
@bigyibogyo: Félreérvelésed lerágott és rosszízű csont. A cigánybűnözés NEM azt jelenti, aminek te próbálod magyarázni. Ez egy állandósult szókapcsolat, amely a (többnyire) jellegzetesen cigányok által elkövetett bűnözési formákat takarja: az általad erőltetett tartalmát csak bizonyos politikai körök érdekeiből adódóan kapta, amelyeknek igencsak céljuk, hogy a zavarosban halászhassanak. De ezen az alapon nincs gyermekprostitúció sem (hisz' a sok százmillió gyermekből szerencsére "csak" néhány százezret érint ez a téma), nem létezik tinédzserszerelem (mert van olyan, aki nemhogy tinédzserként, de felnőttként sem lesz soha szerelmes), és a vakok is kikérhetik maguknak a vakvezető kutyákat, mert van köztük, aki nincs rászorulva arra, hogy egy négylábú bolhazsák vonszolja keresztül-kasul a városban, és így tovább. Na szóval, ez egy ilyen dolog.
orogordog
@bigyibogyo: Olvasd már vissza magad mielőtt az elküldés gombra kattintasz.
A kormány azt állítja, hogy egyetlen egy sem bűnöző, szentek. Ez növeli igazán az ellentéteket.
Zsoel
@orogordog: Tudom, ismerem a fajtáját. De azért a "lendület" elmondatta velem a fentieket.
Megfontolt
És kinek a neve mellett van a VIP?

Hát annak, aki az egyik legértelmesebb kommentelő a propeller.hu szerint.
LoL................ Erősen elgondolkodnék, kit is emeljek ki.....
Biztso Bigyibogyo-t?
Sajnos Propeller.hu szerint igen.

Kedves Bigyibogyo, Te és a hozzád hasonlóan torzul gondolkodók mélyítik a cigány-magyar problémát.
szaboria
Megint olyasmin vitatkoztok amin nem kellene a hiradóban láttam öket a család sem piskóta lehet, hogy a mese sem igaz mert ellenük is eljárásfolyik úgyanis az egyik segély szervezettől elloppták a gyüjtő ládát pénzel együtt.JŐN A KARÁCSONY és megható .képekkel akarnak több pénzt kapni.
szaboria
@messzelato: Mielőtt tovább adsz egy cikket győződjélmeg annak valóság tartalmáró.l Mikor ir igazat a Kuuc infó?
bombi02
Úr Isten!! Meddig mehetnek még el? Ez a felnőttcsíny kategóriába tartozik?
Őrület, ahogy rán szabadították őket!

Tisztelet a néhány rendesebbnek!
szöszmösz
@szaboria: Én cigány rasszista vagyok, de a realitás érzékemet azért nem vesztettem el. Én is azt érzem, hogy a cikk nem teljesen kerek. Nem érzem olyan ártatlannak a családot, mint ahogy azt előadják, a gyermekeket viszont végtelenül sajnálom. Nem értem, hogy a nagyon rendes család, hogyan kerül "bensőséges" kapcsolatba a cigány maffiával?
szaboria
@szöszmösz: Abban igazad van , hogy a gyerekek én is sajnálom. De a hiradóban én arra kaptam fel a fejemet amikor azt mondta a mama, hogy már több mint 5 éve történt hány évesek a gyerekek? Mert csak most mernek róla beszélni.A másik arról sehol sem volt szó, hogy cigányok csinálták. Azok inkább futatni szerenek azzal nincs munka.
bigyibogyo
@Meggyfavesszo: azzal melyitem,h nem kulonboztetem meg a ciganyt a nem ciganytol. a bunozot a az atlagembertol viszotn igen? az viszont aki minden ciganyt egy kalap ala vesz meg nem melyiti? gondolkozz, pls, mielott irsz. vagy olvass utana,h az olyanok mint te , a nem torzultan (ROFLMAO) gondolkozok milyen karokat okoznak

@orogordog: hiaba olvasom, irtam mar, nem latom a hibakat. en tokeletesen eltudom olvasni. szivesen utan szerkesztenem, de nincs szerkesztes gomb, igy hiaba is jelzi valaki a hibakat.
bigyibogyo
@Zsoel: olvasod a tobbi kommentelot is? meg mindig uyg gondolod,h nem azt jelenti? vagy nem azt jelenti egy kuric.info -s cikkben?
igazad van kulonben. nem ebben az ertelemben keraltak a szot. volt is cikk errol. de pont azert mert -ahogy olvashatod akar ennel a post -nal is fentebb- nagyon sokan igy hasznaljak elferdult az ertelme. ha valaki korrektul, nem fekre erthetoen akar fogalmazni irhatja ciganybunozes helyett a bunozo ciganyt. ugyanugy ahogy magyar bunozes helyett irhatja a bunozo magyart. ha mar mindekepp kiszeretne emelni a borszint es ez alapjan megkulonboztetni.
messzelato
@szaboria: Hidd el a valóság sokkal szörnyűbb mit amit a tv2 és rtl klub megpróbál neked beadagolni.A cenzúra jól működik.Ha kiderülne az lopások bűnözések valódi aránya és hogy ezeket kik követik el (beleértve a politikai bűnözést épp úgy mint a korrupciót vagy a cigánybűnözést) akkor a nép nagy réce pillanatok alatt utcára vonulna és megdöntené a jelenlegi rendszert.
Persze ez elkerülhetetlen mert be fog következni de az elvtársak más 20 éve takargatják a szart és már nagyon kevés kell hogy kidőljön az egész bele a nyakukba.és ha ez megtorlások nélkül fog végbemenni mint a mi híres "békés" rendszerváltásunk(ami egyébként csak több pártra oszlás volt semmi más) akkor tovább fog folytatódni az ország romba döntése.
bigyibogyo
@messzelato: igazabol erdekes amit irsz. nem pont uyg ahogy te gondolod. de erdekes,h milyen kemenyen mukodik a statisztika javito media cenzura a kommunista korszakbol rank maradt rendorsegi vezetok koreben.
Erre a legjobb pelda a Sziget kezdeti idoszakaban ha kimentel es mondtad,h egri vagy az elso kerdes az volt, hvan -e fuved. nem veletlenul, meg a patakparti viragagyasban is kender viragzott. ezzel szembe na rendorsegem szelrenyeket toltottek meg a lehallgatasi anyagot de nem tettek semmit mert egyszerubb volt az mondani,h Egerben nincs drog. es rogton javult a statisztika, hiszen nincs bunozes :)
mosolygos smiley-t raktam a vegere, de ez inkabb elkeseritoen szomoru.
messzelato
@bigyibogyo: Kérlek nézd meg az oldalamon az utoljára feltett cikket ezzel a címmel:A TV2 Mokka című műsora undorítóan elcsalja a szavazásokat!
Valami ilyesmire utaltam, hogyan is szeretnék befolyásolni átlagemberek gondolkodását.

"A történelmet a győztesek írják"
Wik
@messzelato: a cigánybűnőzést takargatják bizony. Védik a cigánybűnőzőt, semmi nem számít, szemrebbenés nélkül állította,hazudta bele milliók képébe ( a TV-be) a megélhetési jogvédő mohácsi hogy a Cozma gyilkosság csak disco baleset volt, az olaszliszkai lincselés meg csak közlekedési baleset.

Szemrebbenés nélkül hazudnak,mocskolódnak,védik egymást. Még soha nem fordult elő hogy egy cigány egy nem cigány mellé állt volna, (talán ha akadt volna ilyen a cigók ott ölik meg helyben !!) de a nem cigány "széplelkek" (van aki hányadéknak nevezi őket .....) mint a politikusaink egyrésze néhány szavazatért hagyja hogy büntetlenül működjön a lakásmaffia, a bodzaszedők is szépen gyarapodnak a védelmipénzekből, a csicskáztatókat (rabszolgatartókat) sem háborgatják,a gyerekeket, tanárokat is verhetik, mitszámít ha kirabolnak néhány tíz vagy száz családot,vagy agyonvernek néhány embert, gyereket?
Sem a politikusok, sem a "széplelkek" (hányadékok ?) nem fognak odamenni a csak és kizárólag bünőzésből (nagyon jól !) élő cigányokhoz ,( akiket egy egy faluban,kerületben már névszerint ismernek, nem titok a kilétük) hogy
megállítsák őket.Nem azt nem, inkább dumálnak tovább a megkülönböztetésről,a gyűlöletkeltésről. Tényleg hányni kell tőlük
inkvi
Ugyan! Cigány sincs, nem hogy maffia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.