A zöldek szerint több lehetősége is van az önkormányzatnak, hogy megakadályozza a Tubesre tervezett lokátor megépítését. Szerintük az úthasználat korlátozásával vagy táblák kihelyezésével például kitiltható az építési forgalom a hegyi utakról.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Tcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Mi volt a harkányi fürdő vizével a 80-as években?
Ha lakapcsolták a villanyt világított?
Tcat
"... A civilek minden nap tartanak gyalogos őrjáratot a Tubesen mintegy harminc-ötven önkéntessel. Azt, hogy a riadóláncba pontosan hány ember tartozik, szerinte most nem lehet megmondani, ám számuk a több ezret is elérheti. ..."

Ennyi embert 1xerre kb. akkor látni a Mecsekben, mikor leesik a hó, azt mennek fel csúszkálni, de amúgy...

Egyébként tőlem a múlt 7en megkérdezte egy fószer a TV-torony közelében, nem-e őrségbe megyek fel. Persze nem, csak épp a Tubes felé is mentem. Mondanom sem kell senki nem volt fent, amibe érzésem szerint csak kicsit játszott közre hogy hétköznap volt.
marlin
Gondolom, az "őrjárat" elsődleges feladatának az igencsak felszaporodott szemét összeszedését és legális lerakóra szállítását tekinti - a környezet védelmében!!
A Sólyom, - mint a hadsereg főparancsnoka - mit szándékozik tenni a bírósági ítélet törvényes vérehajtatása, légtér védelmének biztosítása, Magyarország szerződésben vállalt kötelezettsége érdekében, annak biztosítására??
SELIG
@marlin: Okosan néz, kicsit rángatja a fejét és négykézláb keresi azt a pár ritka növényt, amit állítólag csak a hegyre vezető út szélén lehet találni ott a Tubesen. Sehol máshol, csak az útpadkán!!!!!!!!!
Amúgy a kötelezettségek meg kit érdekelnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.