Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a fiatal lány, akit féltékeny barátja szurkált meg Oroszlányban. A 18 éves tettes az eset után belevetette magát az egyik közeli horgásztóba, de még élve kihúzták – értesült a HavariaPress.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
ilyenek miert nem akadnak fenn egy szuron sem :/
nem igaz,h nem lehet tudni,h valaki ennyire instabil
szaboria
@bigyibogyo: Mert már nemtörödnek az emberek mással csak saját magukkal.Az utcán láttam fekve embert többen úgymentek el mellete, hogy biztos részeg kiderült, mikor már ketten is azt mondtuk mivan ha nem valaki vette a fárdságot hivta a mentőt kiderült elvesztetet az eszméletét mert cukrosvolt.
bigyibogyo
@szaboria: ennel sokkal jobbat hallotta ma. miskolcon tortent, kiemelten nem ciganyok, magyarok. egyik boxerrel ugy osszeverte hajnal 1kor a masikat,h oriasi vertocsaban fekudt, 7kor meg kint voltak a helyszinelok (kitudja mikor szolt vki a rendoroknek). azert 1 ora alatt tobbnyire vegeznek szerintem. a verekedos utana siman viszsament a kocsmaba inni tovabb.
nemigaz,h pentek ejszaka egy forgalmas helyen (szorakozo helyek, setalo utca, belvaros) orakig 1 ember sem ment el mellette. megcsak reszegnek sem gondolhattak, oriasi volt a tocsa (eletveszelyes allapotban vittek el a mentok)

szalm igen, nem veletlenul tartjak bunnek a kozonyt...
szöszmösz
A "bíztos részeg" hozzáállást Én is többször tapasztaltam, pedig az a részeg aki
eszméletlenül fekszik az életveszélyben van és mindenkinek kötelessége segítséget
nyújtani. Lassan már az ember szót sem érdemeljük ki néhányan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.