"Magyar-zsidó együttélés - együtt a közös jövőért"

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Kakastoll
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@Kakastoll: egy magyar szót sem ejtett ki. Direkt?
messzelato
@Kakastoll: Én ott leszek az utcán és ha kell folyon vérem patakba.De harc nélkül nem adjuk az országunk!Ide nem fog betelepülni semmilyen idegen kolónia.Magyarország a Magyaroké!

Adjon az Isten!Szebb Jövőt!
Wik
Miért ne dumálhatott volna egy idegen a Magyar Parlamentbe, hiszen az ott ülök egyrésze kettős állampolgár (Izraeli-Magyar ) akkor miről is beszélünk ??

Vajon mi történne ha egy Magyar felszólalna az izraeli parlamentbe és arról beszélne hogy az erőszakos izraeliek nem csak a palesztinok ellenségei..........
Kakastoll
Az egészben csak az nem érthető, hogy miért fontos ez most számunkra.
Azt megérti mindenki, hogy a kapcsolatokat ápolni kell, de miért annyira fontos most, ma a magyar zsidó együttélést a parlamentig vinni, ott hangoztatni.
Mással nem kell ugyanolyan jó kapcsolatban lenni ?
Szerintem ha együttélésről akarnak politizálni, akkor a cigánysággal kellene komolyabb kapcsolatot kialakítani, akikkel nap mint nap együtt vagyunk és egyre feszültebb a helyzet. Ha az megoldódott, akkor jöhet a külső barátság bárkivel, de addig is ne olyan közös jövővel fenyegessenek amit ők kreálnak.
messzelato
@Kakastoll: Elöbb az ellopott területeken ragadt magyarokat kéne meghívni nem pedig holmi bipsi holokamuból milliárdossá lett hazug kufárokat!
Kakastoll
@messzelato: Igen de azok vagy szalmakalapban, vagy bundasapkában jönnének.......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.