Rendőri bántalmazás miatt tett feljelentést egy roma fiatalember, akit az egri kórházban ápolnak - közölte Magyar Elemér ügyvéd szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
A "rendőr" gyilkosságban gyanusított; a "rendőr" bántalmazza a kisebbséget, a "rendőri vezető" meg visszarendeli a járőrt, és nem engedi elhozni Megyes Tamás "politikustól" a szabadságuktól törvénysértő módon megfosztott fiatalkorúakat!! Szép jövő elé nézünk jövőre!!
csikknorisz
Csak a cimet olvastam el, eleg volt. Ha valakit erdekel a tema, nezzen utana, hanyszor tamadtak rendorokre a retkek Hevesen.
Kakastoll
"A fiatalember azt állította, hogy egy kis kaliberű pisztollyal még fejbe is lőtték,..."

Akkor könnyen megfoghatják a tettest ha kiveszik a fejéből a golyót és ballisztikai vizsgálatnak vetik alá.....:)

csak az a kérdés, hogy ki hisz el ekkora baromságot.
Wik
és hol vannak a rendőrök jogainak védelmezői ????????????

Buta kérdés, ne válaszoljon senki !!!! A rendőrök nem romák, igy jogaik se lehetnek.

Na most komolyan van aki elhiszi, hogy 8 napon belül gyógyul,pedig összeverték,főbelőtték.........de ahogy hazudni tudnak még meggyözik a külföldi újságírókat a megélhetési jogvédők ..............
luciferi
Lóvét akar a kocsog. Vannak ügyvédek akik erre szakosodtak, ha bejön, a lóvé nagyobbik részét leveszik maguknak.
csikknorisz
A hetfoi keselessel fenyegetozo rabloparos egyik tagja is hevesi volt. Akkor nem lehet megemliteni, hogy retekcigany, ilyenkor meg igen, ha picsog a szajuk? Csak akkor cigany valaki, ha haszna van belole? Kerdem en: most miert emlitik, hogy roma? Hogy van ez? Csak a sertett lehet cigany, a tamado soha? Persze, hogy lehet, csak akkor dada lesz az ujsagironak, ugyhogy a tamadok szarmazasat soha nem irjak meg.
szaboria
@kevijeni: Győztél .Sok kis űgyvéd most már erre szakosodik.
inkvi
Szerintem nem a rendőrt kellene bemeszelni!
csikknorisz
@inkvi: A hevesi ciganyok olyanok, mint a saskajaras. Vegigraboljak az osszes kornyezo telepulest, tornek, zuznak. Ezt mindenki tudja, aki a kornyeken lakik. Ezzel a cikkel valami empatiat akartak volna gerjeszteni iranyukban, DE NEM FOG MENNI.
inkvi
@csikknorisz: Sajnos: nem csak a hevesiek!
gcsabi
@marlin: Gratulálok az aszociációs teljesítményedhez! Sikerült 2 mondatbol eljutni egy hevesi --allítolagos-- cigányveréstől megyes tamáson keresztűl a fideszdiktatúráig! :))

Bravó!!!
csikknorisz
@gcsabi: Na ja, ez nem partfuggo, eddig nem volt olyan kormany a '' rendszervaltas'' ota, amelyik alatt egy kornyekbeli szorakozohelyet se vertek volna szet a tisztelt hevesi kisebbsegiek, es senkit sem raboltak volna ki.
bombi02
@kevijeni: És neki lesz igaza. Rendőrnek felmentés, figyelmeztetés, fegyelmi vagy komolyabb büntetés. Ő pedig röhögve számolja a pénzt az ügyvédjével. Itt így vagy hasonlóan intézik.
bigyibogyo
@kevijeni: es tenyleg beletalaltal, ahogy irtak fentebb erre szakosodonak az ugyvedek. irtam mar regebbi posztnal,h rendor haver teljesen kivan akadva, h mar lassan igazoltatni sem mert mert feljelentik. es a megdurvabb,h a ciganyok es a gardistak is. semmi kulonbseg koztuk.

@csikknorisz: igen, hevesen van 1 cigany lakta resz ahova atlag jaror sem mer bemenni, a kommandosok kiserik a rendort akinek intezkedni kell vagy a szocialis munkast. nagyon szomoru ez. es nem tudnak tenni ellene semmit.
pont az egy olyan helyen dolgoztam ahova oda szoktak egy rovid idore. az egesz szorakozohely kiurult mikor megjelentek. utottek mindekit gondolkodas nelkul. egymast is. nm legalis uton sem lehetett tenni ellenuk semmit. az ilyen (es a tobbit is persze)bunozoket kellene a holdra kuldeni, oruljenek a sajat tarsasaguknak.
kiscserkész
Ha így volt javaslom a rendőröket előléptetésre. Holnap már a rendőrség feloszlatását is kérni fogja az OCÖ! Veszélyt jelent a kultúrájuk ápolására. Fajvédők már fogalmazzák a beadványt.
Wik

Kiváncsi leszek hogy megszólal-e csak egyetlenegy ---- akár a megélhetési jogvédők közül--- jogvédő, politikus, alapítvány , BÁRKI !!! a rendőrök védelmében. Hahó örökösen háborgó " széplelkek " ha nem roma akkor nem kell megszólalni ??

Ha kiderül hogy a cigány hazudott ki fog kártérítést fizetni a rendőrőknek !!

A rendőrség miért nem áll ki ilyenkor a dolgozói mellett ?? Miért hagyja hogy nyilvánosan megbélyegezzenek rendőröket minden bizonyíték nélkül ???

marlin
@gcsabi: A járőröket visszahívó "főrendőrt" kihagytad!! :-))
Dr. Stein
Rendőri bántalmazás miatt feljelentést tett egy roma férfi Hevesen >> rendőrt vert a roma, csak közben megbánta. Statisztikailag ez a nyerő, nem?
feketeözvegy
@Kakastoll: nincs fejsérülés...a kezén és a lábán sérült, valószínűleg rátaposott a kezére amikor megpróbált haza mászni.......
Hókuszpók
@eutanazia1: bocsika elnéztél valamit...a fején és a lábán sérült......
Bizonyára elesett...........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.