Rendőri bántalmazás miatt tett feljelentést egy roma fiatalember, akit az egri kórházban ápolnak - közölte Magyar Elemér ügyvéd szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Ha így volt javaslom a rendőröket előléptetésre. Holnap már a rendőrség feloszlatását is kérni fogja az OCÖ! Veszélyt jelent a kultúrájuk ápolására. Fajvédők már fogalmazzák a beadványt.
Wik

Kiváncsi leszek hogy megszólal-e csak egyetlenegy ---- akár a megélhetési jogvédők közül--- jogvédő, politikus, alapítvány , BÁRKI !!! a rendőrök védelmében. Hahó örökösen háborgó " széplelkek " ha nem roma akkor nem kell megszólalni ??

Ha kiderül hogy a cigány hazudott ki fog kártérítést fizetni a rendőrőknek !!

A rendőrség miért nem áll ki ilyenkor a dolgozói mellett ?? Miért hagyja hogy nyilvánosan megbélyegezzenek rendőröket minden bizonyíték nélkül ???

marlin
@gcsabi: A járőröket visszahívó "főrendőrt" kihagytad!! :-))
Dr. Stein
Rendőri bántalmazás miatt feljelentést tett egy roma férfi Hevesen >> rendőrt vert a roma, csak közben megbánta. Statisztikailag ez a nyerő, nem?
feketeözvegy
@Kakastoll: nincs fejsérülés...a kezén és a lábán sérült, valószínűleg rátaposott a kezére amikor megpróbált haza mászni.......
Hókuszpók
@eutanazia1: bocsika elnéztél valamit...a fején és a lábán sérült......
Bizonyára elesett...........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.