A kereskedők nem örülnének a szociális kártya bevezetésének. Azt mondják: nekik a drágább termékeket is el kell adniuk.

Forrás: heol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@szaboria: Kár a nyomda-költséget beleinvesztálni. A kis emberek kis tételben, a nagyok nagy tételben trükköznek! Úgy igaz, ahogy írjuk! Csak azt tudnám kié a nyomda?
Nemezis
@1951: Köszönöm, és viszont kivánom nektek is.
werwolf
kramermoni:

Megbocsátok gyermeki figyelmetlenségedért!
Maga a közmunka program az új. Tetszik látni? Összeszedni a munkaképes szabadon garázdálkodó cigány lakosságot, illetve hajléktalanokat, drogosokat, kiüríteni a börtönöket és hajrá munkára!!!!!!!!!!!
bigyibogyo
@werwolf: es azt is kitalaltad,h mibol lennenek fizetve? mert ha allamilag alkalmazzak oket akkor ugy lennenek fizetve (nem allami alkalmazott adojabol), mint a kozalkalmazottak. sot. valos munkat is kell nekik talalni,h ne az legyen mint a szocializmusban (mert pont ilyen megoldasra celzol).
werwolf
A valós munka: parlagfű irtás országszerte, vízelvezető árkok ásása (belvíz kapcsán), illegális hulladéklerakók felszámolása stb. Ez nem álom (lenne).
Mindennap kihajtani őket munkára, és munkacsapatokba szervezve dolgoznának az ország javát szolgálva, szükség esetén (márpedig szükség lenne rá) fegyveres őrség mellett.
Nem érdekel, hogy ez klasszikus kényszermunka, avagy fizetett kényszermunka állami szintre emelése lenne! Az országban rendet kell tenni, és természetesen az országot tönkretevő, abban tevőlegesen részt vállaló politikusok és a hozzájuk közel álló gazdasági "elit" is menne dolgozni, illetve a föld alá..
Az egy más történet, hogy ennek mekkora és milyen nemzetközi visszhangja lenne...
kramermoni
@werwolf: van közmunka program ,magázom,ha már megtisztelt gyermeki figyelmetlenségemért, Annyiszor hozzászóltam már-e témához, és nem- egyáltalán nem vok segélypárti, nagyon nehéz kiszürni tessék elhinni ki az aki valóban rászorult,avagy nem kiskapu van és meg is találják akár roma-akár magyar, Azonban a hsz-ben/ma 11,30/ felvetett módon megoldani vményem szerint ezt a problémát igy ebben a formában nem lehet. Az pedig egyáltalán nem mindegy ,hogy ez megint kinek a pénzéből is menne, a jelenleg közmunka,közcélu munkások minimálbérért végzik ezt a munkát/ahol én lakom legalábbis , szóval a börtönből kieengedni a bünözőket, miért is, van lehetőség pld. a Csillagban, Kalocsán st. ahol dolgoznak a rabok, a drogosokat közmunkára?! hát nem tudom, szóval a káosz csak nagyobb lenne. Ezen a módon biztosan nem lesz rend. Egy biztos a munkahelyteremtés a legfontosabb per.pill. Mo-n, sok egyéb mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.