Az MTV a költségvetési elvonással magyarázza a Szempont megszűnését, pedig nem túl sokat spórolnak azon, hogy leveszik a képernyőről a köztévé egyik legnézettebb közéleti-politikai műsorát - írja az Index.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inkvi
Volt olyan? Meglepetés! Miből maradtam ki!
ophisz
Végre! 1 kevesebb az elfogult , hivatásos rettegők , gyűlölködök MSZP-s műsornak Mehetnek a ATV -be ott zokoghatnak 1 más vállán
kramermoni
jól van az én szempontomból nézve a hír irreleváns(
szaboria
Nem tehetek róla de sajnos a tv1 müsora már évek otta nézhettelen.
1951
Lehet,hogy a más csatornáktól kapott nagyon kopott kópiák sugárzását kellett és illett volna levenni a műsorról,melyért talán nem is kellett fizetnie a köztévének, viszont mi a kábeltévé szolgáltatónak súlyos ezreket fizetünk ki havonta a sokszor szinte nézhetetlen műsorokért!Viszont súlyos milliókat vesznek fel havonta munkabérként az ott tevékenykedő műsorvezetők, mint pl.: Pálfi István,Jegyes-Tóth Kriszta és sorolhatnám tovább a havi többmilliós fizetést felvevők névsorát,ami teljesen értelmetlen,ez is csak a "mi bőrünkre megy" és az viszont gátlástalanul!Lehetne-e ezen pozitív változtatást végrehajtani?
furfang
Végre eljöhetne az idő, hogy az agyondolgoztatott minden tv-ben felbukkanó azonos arcok helyett inkább egy-egy régi jó filmet vetítsenek. Többre megyünk vele, magyar, külföldi mindegy, de legalább mondanivalójuk volt,tanulni is lehet belőlük.8-10-ig egy jó film nagyobb nézettséget biztosítana, mint a kereskedelmiek baromságai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.