Önmagát, és sajnos ezzel együtt a hivatalát is erkölcsileg alaposan lefokozta azzal, hogy köztársasági elnökként a személyes érdekeit tolja az ország arcába! Most aztán elég! - háborog a szocialista képviselő.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@bombi02: Nem! Vagyonos emberek tiportak el minket!
Csubaka
@szaboria: Medgyessy azért mondott le mert az MSZP-vel koalícióban levő SZDSZ megvonta a támogatását tőle.

Medgyessy Péter a másnapi, augusztus 19-ei Népszabadságban megjelent interjújában úgy nyilatkozott, hogy az MSZP nem a társadalommal, hanem saját pártelnökválasztásával foglalkozik, és az SZDSZ pedig szerinte tele van korrupciós ügyekkel.

Ezért. Javaslom tanulmányként az alábbi linket.Nagyon meg fogsz lepődni, hogy milyen történések húzódtak a színfalak mögött. A jelenlegi állapotokhozképest Medgyessy az MSZP egyik legnépszerűbb miniszterelnöke volt. Azt is félre lökték.

www.google.hu/url?sa=t&source=web&ct=html&cd=3&ved=undefined&url=http%3A%2F%2F209.85.135.132%2Fsearch%3Fq%3Dcache%3Ac57rAyfUWPsJ%3Ajog.unideb.hu%2Ftanszekek%2Ftarsadalomelmelet%2Fspecializacio%2Fdownload%2Fszeles_miniszterelnok_lemondasa.doc%2Bmedgyessy%2Bbizalmatlans%25C3%25A1g%26cd%3D3%26hl%3Dhu%26ct%3Dclnk%26gl%3Dhu&ei=dfgsS4iWFISOnQPPu4D3CA&usg=AFQjCNF5_-HachGQh78wQGjymHe-Ci-JFA&sig2=Tt5EsLDHkKQFhOZa-EbOVA
Waqtik
Nem lehet elég durván beszólni neki .
szaboria
@Csubaka: Nyugodtan olvasd magadnak el.
Csubaka
@szaboria: Drága Ria! Tegnap előtt megsértődtél mert valaki tudatlanul a élcelődött a látásképességeddel, s mint kiderült valós egészségügyi problémáid vannak amit azt hiszem valamennyien őszintén sajnálunk.Annak, hogy mást viszont megnézni sem vagy hajlandó már nem egészségügyi hanem ideológiai okai vannak.
Az általam ajánlott linket független szakértő készítette, s ha az aljára görgeted a képet akkor láthatod, hogy az írás forrásanyagául a média igen széles skáláját vette alapul. Többek között a TV1, Népszava, a Magyar Rádió, az RTL klub... és még sorolhatnám. Persze a média másik oldala is megjelenik mint Pl. a Magyar Narancs, vagy a Magyar Nemzet, de összességében tekintve durván 70-30%-os arányban túlnyomórészt a baloldali média és társadalompolitikai elemzések alapján készült írásról van szó.
Én elolvastam, azért ajánlottam neked is, hogy "értsél a politikához".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.