A Dél-Dunántúlt és a Közép-Dunántúlt követően Közép-Magyarországon is kiadta a másodfokú, narancs színnel jelölt riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat . Egyes helyeken néhány óra alatt 5 centiméternél több friss hó várható.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Egy óra alatt több mint 10 cm-es hó eset és még esik.
luciferi
Itt (11. ker.) kezd elég derekas lenni a dolog. És ma még el kellene mennem:::::::::
csikknorisz
Telen elofordul, hogy esik a ho, miert olyan marhara meglepo dolog ez minden evben?
csikknorisz
Mindig rinyal mindenki az idojaras miatt. Ha meleg van, az a baj, ha hideg van, az a baj, ha esik, az a baj, ha nem esik, az a baj, sosem jo semmi. Ha valakinek nem tetszik a tel, nezze a jo oldalait: nincsenek szunyogok, legyek, egyaltalan rovarok sem. Nem izzad be a honaljunk meg a seggunk fel perc alatt, ha kimegyunk az utcara. A hutes tobbe kerul, mint a futes.
Csubaka
Fogadjunk nem hiszitek el amit most írok. Tavaly lent voltam Komlón amikor zuhogott a hó.A Pécsre vezető úton ugyan végig ment a hóeke,de a város útjait már nem takarította senki.A Kökönyös nevű városrész úgy 1 Km-re van a városközponttól csak úgy 150 m-el magasabban egy dombon. Egy 6 tagú brigád EGY LAPÁT SZÉLESSÉGBEN (kb.35-40cm) DOBÁLTA FÉLRE A HAVAT A JÁRDÁRÓL AZ ÚT TESTRE!!!Felváltva, nehogy elfáradjanak! Hát nem is gyakran járok arra, de ha kifizették nekik amit csináltak akkor ott senki nincs esze annyi biztos.
inkvi
Küldjön valaki nekem egy meleget, mert megfagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.