Idén Avarkeszi Dezső (MSZP) beszélt a legtöbbet, és ő szólalt fel a legtöbbször is a parlamentben - derül ki az Országgyűlés adataiból. A számok azt mutatják, hogy a parlamenti képviselők kevesebbet beszéltek 2009-ben, mint tavaly.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@szaboria: Köszönöm! Én is megkaptam!
luciferi
@furfang: tegnap 22:30-ra re."én már sokszor leírtam, hogy nekem azzal van a legkevesebb bajom, ha valaki változtat a nézetein, ha úgy látja, hogy nem jó felé visznek." és hol van ennek a vége, barátom......??
Kakastoll
@csutak: Pedig a vallási maszlag is ugyanaz mint a pártosé, csak valamivel régebbi.....de te úgy látszik a frissebb változatot kedveled.
Amúgy minden "maszlag" a vallásból merítkezett.
furfang
@kevijeni: nem hiszem, hogy vége kell, hogy legyen, sajnos minden irányzat a gyakorlatban méretik meg, és mint írtam, ha az bizonyosodik be, hogy az irányzat nem hoz jót az embereknek, akkor váltani kell. Ostobaságnak tartom kitartani valami mellett csak azért, mert egyszer azt hittük, hogy jó lesz. Nem vagyok a " ha megversz is imádlak én" elvnek a híve. Egyébként is a nézetek életszerűsége sok mindentől függ, pl a képviselő politikusok hitelességén, a koron, és a környezeten ahol megvalósítani akarják. Ha többé kevésbé működik akkor jó. Ha az emberek többsége elveti, akkor rossz. De ez nem jelenti persze, hogy valakik ne reménykedhetnének abban, hogy egyszer jó lesz az amiben hisznek, csak persze csak az ésszerűség és a tények határáig érdemes szerintem. A demokrácia erre ad lehetőséget, és tényleg ezért nem találtak ki nála még jobbat.
Kakastoll
@furfang: Ez a baj, hogy csak lehetőséget ad, mert minden egyebet meggátolnak......
csutak
@Kakastoll: k.

Határeset vagy! Nem tudom eldönteni, hogy provokálsz vagy csak nem akarsz tudni olvasni.
Mint írtam, én nem vallásos hanem hívő vagyok!
A teremtett világban hiszek.
Légyszi adj magyarázatot arra, hogy miért van holdunk, G osztályú napunk és ekkora gázbolygóink külső pályán.
Ha ezekre választ kaptam akkor jöhetnek a kvantummechanikai tudást igénylő (a válaszokhoz) kérdéseim.

BUÉK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.