14 hónapnyi bujkálás során a birkózó több alkalommal összefuthatott különböző európai uniós városokban két gyermekének anyjával, így például Valenciában, Barcelonában és Toulouse-ban is.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@csikknorisz: A börtönben TV NÉZÉS, már Internetezhetnek is, Kondigépek eléghamar tönkre is teszik . de sajnos nekik nagyobb jogaik vannak mint a kint lévő embereknek.
inkvi
@csikknorisz: Pontosan itt van a lényeg! Napi 3000 sem jut! Ebből fűtünk, világítunk, mosdunk, ...... eszünk! De mi vigyázunk magunkra és nem kell nevelni! Az anyai nevelés szerintem napi 8000 ott: a többi az ellátás!
Itt a baj!
csikknorisz
@szaboria: A zombucmanok meg a jogvedok is rajta vannak ezerrel, hogy minel kenyelmesebben uljenek. Az aldozatoknak meg semmi joguk nincs, joguk van aldozatnak lenni. Sajnos.
inkvi
Itt sokan beleharapnak az aranyba, mint a Péter; de nem mindenkinek törik bele a foga! Erre is kíváncsi lennék, hogy hány évet fog ücsörögni! Az egészet biztos nem! Mert jó fiú és senkit sem érdekel, hogy mennyit fizettünk a megkereséséért! Más kontójával verik itt a csalánt vagy a bodzát? Már nem tudom helyesen a mondást!
bigyibogyo
hat, ha ugy gondoljatok,h bent jobb az elet, hajra
brezonnn
most 40 évesen is vállalnák ,akár 3 évet ha tudnám kint várna eldugva 100 millió HUF PL: Zalatnai vagy sok cigány báró

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.