14 hónapnyi bujkálás során a birkózó több alkalommal összefuthatott különböző európai uniós városokban két gyermekének anyjával, így például Valenciában, Barcelonában és Toulouse-ban is.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
brezonnn
még a végén hőst csinálunk belőlük ,csak azt nem szabad elfeledni , bűnrészes kábítószer termesztők!
Január
Hőst azért nem, de felelőtlen is volt, ha 2 gyerek apja, mert most a gyerekek isszák meg a levét.....
luciferi
@Január: nem isszák. Majd szívják.:(((
kiscserkész
Csak húsz évet kellett volna bujkálnia ahhoz, hogy elévüljön a büntetése. Hát elég az elején tartunk ennek. Sebaj, hamarább letelik.
SELIG
Olvastam egy másik cikkben, hogy nem fogják megnövelni a büntetését, mert amikor kimondták az ítéletet, akkor még nem volt jogerős és ő különben is az ítélethirdetés előtt eltűnt. Tehát nem is csinált semmit!
Azt is olvastam, hogy az ügyvédjével folyamatosan tartotta a kapcsolatot skype-n, amióta eltűnt. Ez nem bűnpártolás?
bigyibogyo
@SELIG: hm, elso resz remelem nem igaz.
az asszonyka csinos :)
szaboria
@bigyibogyo: Pedig igy igaz mert a Kamarás ügyvéd ezt nyilatkozta ma reggel.A másik megint valami barát , volt aki elárulta, hogy hova készült a leányzó , mivel a leány nevére volt a szoba foglalás.
csikknorisz
En is szivesen bujkalnek luxusszallodakban.
csikknorisz
Bar mar lassan a magyar bortonok is azza valnak, ingyen wellness, fitness, stb.
szaboria
@csikknorisz: Tökéletesen igazad van de márannyi a bünöző világszerte, hogy az oroszok is azt fontolgatják, hogy ne börtön legyen hanem háziörizet mert többekerül az ellátásuk.
bigyibogyo
@szaboria: ugyvednek sosem szabad hinni :)
csikknorisz
@szaboria: Nem tudom pontosan, nalunk mennyi, olyan 10ezer forint koruli osszegbe kerulhet itt egy sittes az allamnak, naponta. Ha beszorzod 365 nappal, az mar 3,65 milla fejenkent evente. Ha pedig ezt beszorzod a magyarorszagi sittesek szamaval, hatalmas osszeg jon ki. Es kik tartjak el oket? Sajat magukat nem tudjak eltartani a privatizalt bortonok sem, a piszlicsare munkaikkal, amit a rabokkal vegeztetnek. Allambacsi penzeli oket, allambacsit meg azok, akik nem a sitten ulnek.
csikknorisz
Kerdem en: van koztetek valaki, aki naponta 10ezret kolt el a sajat letfenntartasara? Gondolom, nem sokan. De a bunozokre futja ennyi. Hova tunik ennyi penz??
szaboria
@csikknorisz: A börtönben TV NÉZÉS, már Internetezhetnek is, Kondigépek eléghamar tönkre is teszik . de sajnos nekik nagyobb jogaik vannak mint a kint lévő embereknek.
inkvi
@csikknorisz: Pontosan itt van a lényeg! Napi 3000 sem jut! Ebből fűtünk, világítunk, mosdunk, ...... eszünk! De mi vigyázunk magunkra és nem kell nevelni! Az anyai nevelés szerintem napi 8000 ott: a többi az ellátás!
Itt a baj!
csikknorisz
@szaboria: A zombucmanok meg a jogvedok is rajta vannak ezerrel, hogy minel kenyelmesebben uljenek. Az aldozatoknak meg semmi joguk nincs, joguk van aldozatnak lenni. Sajnos.
inkvi
Itt sokan beleharapnak az aranyba, mint a Péter; de nem mindenkinek törik bele a foga! Erre is kíváncsi lennék, hogy hány évet fog ücsörögni! Az egészet biztos nem! Mert jó fiú és senkit sem érdekel, hogy mennyit fizettünk a megkereséséért! Más kontójával verik itt a csalánt vagy a bodzát? Már nem tudom helyesen a mondást!
bigyibogyo
hat, ha ugy gondoljatok,h bent jobb az elet, hajra
brezonnn
most 40 évesen is vállalnák ,akár 3 évet ha tudnám kint várna eldugva 100 millió HUF PL: Zalatnai vagy sok cigány báró

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.