Hiába hívja magát szakértőinek és átmenetinek a Bajnai-kormány, ha a káderbebetonozás "törvényét" az MSZP érdekei szerint működteti. Az élelmesebb tisztviselők persze már Gyurcsány Ferenc ideje alatt elérték, hogy 2013-ig hivatalban - vagy legalábbis a pénzüknél - maradhassanak.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
@pacsirta: pacsirta ne ijesztgess)))) Mit fogsz lopni???))) Én képtelen vagyok szoci módra viselkedni)) Egxszer elhoztam a suliból az öltözőmből egy guriga budipapírt mert nem volt otthon fizu mjeg csak másnap volt...de mikor vettem visszavittem)) azon fostam hogy észreveszik a takarítók hogy gyorsan fogy))))
Dezire
Gyerekek a 2002-es évi állapotot össze se lehet hasonlítani a mostanival.Az ország ezeket a trükköket már nem bírja el.A fidesz 4-év alatt ha nem csinál rendet, a jobbik váltani fogja.Ez tuti.
kiscserkész
@Dezire: De nekem már nincs időm egy újabb húsz évre. Szeginy nagyapámnak is húsz évet mondtak annak idején az ország rendbetételére. Emlegetem is már vagy hatvan éve a sírjánál. Ilyen sokáig köt a beton? A fene egye meg pont ebből a betonból nem lopják el a cementet?
csutak
A nagy (9%) áremelés óta évente ezt a maszlagot kell bevennem.
Elegem lett!
Ha kicsivel hülyébb lennék, máris tudnám kire voksoljak!
DE sajnos tovább tanultam:(
Emiatt emlékezem a sok süketelésre, pártonként:)
pacsirta
Mindenki a vendégem!
Édesanyámtól kaptam egy kis szilvapálinkát.
Nem szeretem, de ez finom, mézes.
Jöhettek!!!
A nejemnek is ízlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.