A Bajnai-kormány csak mélyítette Magyarország válságát, emiatt 2010-ben a magyar emberek többsége életének még nehezebbé válására számít, és a gazdasági elemzők előrejelzései is nagyon borúlátóak - reagált Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője Bajnai Gordon kormányfő nyilatkozatára.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Azt mondta korábban Szijjártó, ha ők jönnek hatalomra, minden sokkal jobb lesz. Tudom, hogy nem, de akkor nem is kellene hülyíteni az embereket ezzel. Mint ahogy korábban Orbán Viktor nyilatkozta, tervezné a minimálbér megadóztatását. A 13. havi nyugdíjat sem akarja visszaállítani. Az igatlanadót viszont el akarja törölni, mert az az átlagembereket nem is érint. Nekik vannak 100 milliós villái, meg felhalmozott ingatlanjaik.Csak az ilyen dolgok egyszer hangzanak el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.