Noha a Fővárosi Bíróság novemberben zöld utat adott a Tubesre tervezett radar építésének, a pécsi lokátor ellenzői még sosem harcoltak olyan előnyös pozícióból, mint most. A honvédelmi tárca nem mindig tényszerűen kampányol a beruházás mellett, Szili Katalin viszont azóta ellenzi erőteljesen, mióta polgármesteri ambíciói támadtak.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Remélem, hogy a katinka is fog majd fizetni az inkotenciát meggátoló pelenkáért! Már ezt is megvonták!
szaboria
@inkvi: Az ultólsó mondatod nem fedi a valóságot mert szakorvos alapján kadvezeményesen vagy ingyen jár . Az igaz, hogy sok helyre kell elvinni a beteget .Budapest és Pécs külün fogalom .Budapesten hirtelen túl sok lakóparkot épitettek.
1951
#inkvi: minden szavad igaz a hozzászólásodban, bár több ilyen értelmes hozzászólás lenne.Az meg még jobb lenne,ha határozottabb véleménynyilvánítással,pontosabb "célzással" politikusainkat is rá lehetne venni arra, hogy öncélú politizálás helyett mondjuk 8.5 millió ember érdekében próbálnának is tenni végre valamit. Azért, mert az emberek nem tudják már számláikat fizetni,nem kifejezetten Ők a felelősek, így a lakások elárverezésének megállítására is ideje lenne politikai döntést hozni.A parlamenti 386 képviselő is igazán felébredhetne már "csipkerózsika" álmából.Szili Katalin viselkedése - már mint politikailag - egyszerűen minősíthetetlen,nem több színjátéknál, abból is az értéktelenebb fajta!!
1951
#szaboria ma, 04:01: Igen, Budapesten túl sok lakóparkot építettek, amit az építtető nem fizetett ki és ebbe jó néhány építőipari cég bele is bukott, többek között a szegedi "Délépítő" ZRt is.Ugyan akkor jó pénzért értékesítették ezeket lakásokat,többek között kettőt is megvásárolt belőlük Gabriella is - TV2 "Mert érdekel" c. műsor vezetője,de az már nem érdekelte Őt a műsorában,hogy miként kerültek ezek a lakások értékesítésre!Sok-sok érdekes dolog zajlik ebben az országban, amiről komoly riportokat lehetne készíteni,csak könnyebb "sündisznó" állásból "esti mese" színvonalú műsorokat összeállítani!!
csutak
@inkvi: tegnap, 19:28
Nem kell lopott áru!

@Zsoel: Ott csak relé (Rf. átjátszó) van!
Írja neked: HA8KQ

@vukkocska: Fején találtad a szöget!
Radarveszély elmúltával 40 tonnás tábla lesz kint:(

@1951: Délépítő.zrt? érdekes eset a csődje.
Anno Sipos Miska volt a vezér, majd a privatizélt cég vezére.
Meghalt és csak így tudta fia kivenni a pénzt. (Ezt hallottam,amikor Szegeden voltam)
inkvi
@szaboria: Kedves Ria! Bocsi, de én tévesztettem el. Igazad van! Van egy fajta pelenka, amit még ingyen adnak, de azt vegye fel a szili katinka! A tena-ladyra gondoltam, amit már nem adnak ingyen, úgy hogy annyi. Nem csak ettől bűzlik az ország: az a kis pisi szag már nem oszt, nem szoroz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.