Orbán Viktor a Fidesz-KDNP-frakciószövetség képviselőjelöltjeinek tartott "buzdítást" hétfőn - tudta meg az MTI kedden. A pártelnök-miniszterelnök-jelölt utoljára találkozott a választás előtt a jelöltekkel.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grti7336
A buzdítás már nem, de a "fejtágítás" nagyon rájuk férne.
marlin
Igen, úgy helyes a kiírás, hogy "Fidesz-KDNP"!!
Mert külön-külön "nincs!! :-))
Ti. én megkérdeztem a hely "mindenestől", hogyan lehet a KDNP-re szavazni, oszt kiderült, hogy sehogyan!! Azt mondta "okoska", hogy a KDNP(?) jelöltek is az alcsuti kiválasztásból lettek közös_ülve!!(Mint anno a "Pecekné")
g1983
Mi lesz itt még választásokig? Mindegyik párt buzdítja a jelöltjeit. Mennyi lejáratókampány egymásramutogatás, szélsőjobbozás lesz még addig és még lehetne sorolni. Jobb az embernek ha választásokkor otthon marad vagy elmegy valahová kirándulni ha szabadideje engedi. Főleg az olyanok akik azért mennének el szavazni hogy inkább a Fideszre szavaznak mint az MSZP-re vagy fordítva. A két nagypártnak megvan a rajongótábora amúúgy is.
luciferi
@marlin: ..akkor a parlamentben miért játszanak 2 pártot? Ja, csak nem a pénzért? A kis ártatlanok.
szaboria
@kevijeni: Fején találtad a szöget mert ha külön pártnak valják magukat akkor több a suska.Ez is egy átverés a pénz miatt mert ha a közösködnek nem járna annyi pénz.A másik trüköt is jólkitalálták,mert úgye igy több frakcióezetőlehet és helyettes is az is külön suskval jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.