Az Új Magyar Gárda nevében akart a mozgalom helyi vezetője adományt átadni a landorhegyi gyermekotthonnak a minap. Az intézmény igazgatója jelezte: törvénytisztelő állampolgárként nem fogadja el a felajánlást a feloszlatott szervezettől.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
@bigyibogyo: Bűnözőktől? Tudod te mit beszélsz? Te már csak tudod. 2 lábon járó becsület és tisztesség :D . Nem azért de én nagyonsok gárdistát ismerek. És nekik van becsületük, tisztességesek és segítőkészek. Lenne mit tanulnod tőlük. És még nagyon sok embernek. Persze egy elvakult Fidesz -KDNP, SZDSZ-MDF, vagy MSZP-s rajongó ezt nem látja. De nem is érdekel. Csak nem mindegy hogy magyar vagy magyar állampolgár. Mert a 2 fogalom nem ugyanaz. Mindenki döntse el hova tartozik.
loncsi35
@szaboria: nem tudom mikor és hol dolgoztál, de ha jártál ill.dolgoztál volna úgy 1-2 éve egy átlagos gyermekotthonban, ahol vannak autista,halmozottan sérült gyermekek, akkor más lenne a vményed, én tiszteletben tartom neked ez a tapasztalatod, nekem pedig az ,h igenis rá vannak szorulva, és örülnek a vezetők, ill. az intézmény ha kap akár használt ruhanemüt , és nem szokták a gyermekekkel megszavaztatni ,h felveszik-e avagy sem, és ők is örülnek a ruháknak. mert a gondozók szépen névreszólóan felcimkézve elküldik a mosodába, ahonnan kivasalva összehajtva teszi el a gyermek szekrényébe a gondozója.nna 1 biztos én már nem irok ezzel kapcs.- ban((
bigyibogyo
@g1983: az nalam nem jelent becsuletesseget ha betiltjak oket ok pedig figyelmen kivul hagyjak a birosag donteset. mikor ezert fellepnek ellenuk kiskapukat keresnek. igazan kovetendo pelda mindenkinek. tenyleg oylan viselkedesi minta amibol tobb kellene az orszagba.
az is igazan becsuletes,h megelhetesert jelentgetik fel a rendorseget. akar 1 igazoltatasert is. ez is olyan dolog amit mindegyikunknek kovetni kellene.
a skinhead egyenruha viselese is buszkeseggel tolthetne el ha nem neznem le oket.
Igazabol nekem az nem anynira tunik segitokesznek mikor elallja az utam az egyik es lokdosodni probal egy szuk atjaroban. az meg vegkepp nem tunik segitsegnek,h a rendorok arra panaszkodnak,h a gardaval mar tobb a gond mint a ciganyokkal. nem tudnak dolgozni miattuk.
Sot, az sm igazan segitseg,h nagyszavakkal hergelik aciganyokat, melyitik a szakadekot. Persze ha polgarhaborut szeretnetek akkor igy nezve valoban segitseg.
tudok azert pozitivat is: _1_ alkalommal pakoltak zsakot aradaskor. es allitolag etelt is osztanak(barennek nyomat sehol nem talaltam. honlapjukon cak toborzas van, etel osztasi idopont nincs)
Koszonom, de en inkabb a gardatol nem tanulnek semmit. az evolucio tovabb lepett rajtuk.

@gcsabi: egesz biztos,h atadas elott belehimeztek az arany oroszlant (ami uygan mindegyis lehetne, hiszen gyakori _magyar_ nemuveszeti motivum), maskulonben nemigen derulne ki honnan van.
csutak
@loncsi35: Autizmussal élőkre hivatkoztál, ezzel megszólítottál!
Ne hivatkozz rájuk, mert sajnos minden szervezet, alapítvány és egyéb testület CSAK HIVATKOZIK rájuk!
Csak az államtól kapható plusz támogatást teszik zsebre és akkor kezdenek kapkodni, ha az APEH cél-vizsgálatot tart.
Persze azt is előre bejelentve:(
Párom ezen aprókák értő szakpedagógusa, tehát tudom miről írtam!
loncsi35
@csutak: bizti igazad van, nem is vitatom, én csak mint gond.nő voltam rövid ideig/bács-kiskun ,tehát arra a részére rálátásom valóban nem volt.
szaboria
@loncsi35: A jelenlegi helyzet akkor annyira megváltozott amit azért nem értek mert az intézetbe elhelyezet gyerekek után minden évben megvolt szabva mennyi ruhapénz jár egy gyermek után amit a gyivi utalt az intézménynek.A megvásárolt ruhákat raktárkészletbe kellet venni, és kihordási idő volt megszabva. Igaz ez még jóval régebben volt.Bennem még az akori rendelet él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.